Helgfruktsallad med kvarg

image

Idag är det teamträning i crossfitboxen och därför passar jag såklart på att vara med, trots att jag tänkt löpträna idag med två dagar crossfit i kroppen. Man får ta med en vän och Läkaremamman och jag ska köra ihop. Jag älskar ju att träna flera där man kan peppa och sporra varandra och Läkaremamman och jag är vana träningskompisar, så jag ser verkligen fram emot detta pass!

Jag vet att det kommer krävas en hel del energi för att orka med detta så jag laddade med godaste fruktsalladen och kvarg till mellis. Fruktsalladen blev över från igår och det är bra för jag skulle annars bara tagit en frukt istället för sex som denna fruktsallad består av. Jag har inte tid att stå och skära sex sorters frukt sådär närsomhelst…

Fruktsalladen är en riktig helg-fruktsallad med massa väldigt söta frukter och därför passar det bra med den syrliga kvargen till, tycker jag! Jag strör lite kardemumma över, bara för att det är otroligt gott!

Min fruktsallad består av: Mango, ananas, äpple, banan, vindruvor och Galiamelon. För mig, numera icke-tillsatt-socker-människa är det typ helt oförståeligt hur man klarar av att äta glass till detta utan att tungan skrynklar ihop sig fullständigt! Bra det!

One thought on “Helgfruktsallad med kvarg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *