Helt pass med medicinboll

image

Ett sent söndagspass på gymmet fick jag till direkt efter veckohandlingen. Jag måste erkänna att jag inte var särskilt taggad på träning men när tanken slog mig att kanske banga, tänkte jag att jag hade två val:
1. Natta barn (som inte vill sova)
2. Träna alldeles för mig själv.
Valet var inte särskilt svårt!

image

Jag åkte till jobbets gym men bestämde mig för att köra ett pass helt baserat på en medicinboll och det passade bra för jag fick en hel gymnastiksal för mig själv! Dessutom funkar passet utmärkt att köra hemma för alla som har en medicinboll.

Jag började med 10 min powerwalk och körde sedan fyra övningar i ett block (övning 1-4), trettio repetitioner på varje övning med så lite vila som möjligt. Två varv på detta block sedan 10 min powerwalk igen. Därefter block två (övning 5-8) på samma sätt.

Passet tog ungefär en timme och jag är totalt slut i kroppen nu efteråt.  Sjukt skön känsla!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *