Röhnisch Success är igång!

image

Idag körde en ny omgång av Röhnisch Running School igång tillsammans med Lofsan och Ida. Det är ett löparprogram som sträcker sig över tio veckor och jag hänger på! Jag har sprungit Röhnisch Running School förut och gillar uppläggen och strukturen dessutom har jag stort förtroende för Lovisa och Ida. De är grymma på det här!

Mitt mål är egentligen att inte förvärra min höftskada och jag hoppas kunna hänga med i upplägget,  men lyssnar såklart till kroppen i första hand. Jag har inte sprungit regelbundet på väldigt länge. Det sks bli så roligt!

Denna omgång av Röhnisch Success, som det heter är inriktningen åt Parträning, man ska träna med en vän. Jag gör ju det väldigt ofta och just i detta kommer Tuffbästis vara min främsta löpkompis. Kul! Hon har potential att bli en så himla bra löpare,  fast hon förstår inte det själv! Än.

Idag körde vi tvåminutersintervaller med en minuts gåvila – gånger åtta. Med uppvärmning och nedjogg hem var vi ute i 50 min. Regn och blåst men också fantastisk luft och en vacker regnbåge!

image

Gå med du också i Röhnisch Success! Klicka på länken HÄR för att få alla pass på mejl varje vecka. Vi är galet många som kör, vilket är superkul och pepp! Dessutom kan du vinna fina priser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *