Hemma!

Vi hade en fyra-timmars bussresa från Oslo till Göteborg framför oss idag men planerna ändrades och jag valde att fortsätta hela vägen hem till Karlskrona istället! Bussresan gick bra och ganska snabbt, Elise lekte, sov och åt och jag gjorde detsamma. När vi kom fram till Göteborg, där vi skulle stanna över hos Gabbie och kattskrället, kände jag plötsligt en otrolig lust och längtan efter att få komma hem!

Jag hade (för sista gången) en icke ombokningsbar biljett men bestämde mig ganska snabbt att det var värt 500 kronor att få komma hem en dag tidigare. Bara att slippa dra på all packning själv på spårvagnen fram och tillbaka, sätta upp resesängen igen för att fälla ihop den strax därefter, stressa en torsdagsmorgon i rusningen i Göteborg, sova halvkass på natten för att jag har mens… Bara det är värt 500 spänn, lätt! (Bara att slippa ha mens över huvud taget är värt kanske 500 000 spänn men det ingick alltså inte i priset idag).

Elise har verkligen varit fantastisk att resa med! Hon har varit så nöjd, go och glad! Såklart har hon visat sitt missnöje emellanåt, konstigt vore ju annars, men inget värre än att jag snabbt och lätt har kunnat avstyra det. När tåget stod stilla en bra stund idag gick hon (och höll i mig, såklart) genom hela vagnen och stannade vid varje säte och sa HEJ till den som satt där. När de sa hej tillbaka log hon det största leendet och gick vidare. Så söt så man kan dö!

Vi gick från Syster Ysters lägenhet vid 10.00 i förmiddags och var hemma i vårt hus vid 21.00. Elva timmar på vift blir man trött av. Elise sover gott sedan en timme och jag ska med krypa till kojs nu. Vi har verkligen haft fantastiska dagar och vill tacka alla som förgyllt dem! Ni är underbara!

3 thoughts on “Hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *