Hjälpa till

Idag var jag dödstrött på sluttampen på jobbet men köpte en kaffe på hemvägen som verkligen gjorde mig till en ny människa! Och jag som inte ens dricker så mycket kaffe… Elises förskola stängde vid fyra idag för det skulle vara personalmöte så jag hämtade henne strax där innan.

När vi kom hem var Elise extra hjälpsam och vi spenderade lite tid i källaren, som för övrigt är Elises favoritplats i huset just när hon kommer hem från förskolan. Vi plockade ut en färdig maskin tvätt och medan Elise drog ut lakanen ur tvättmaskinen passade jag på att hänga upp örngotten i torkskåpet. När jag var klar med det och slängde i en ny maskin tvätt passade Elise på att plocka ner alla örngott igen och lägga tillbaka dem i tvättkorgen.

När hon var klar i tvättstugan fortsatte hon med hundmaten. Det är viktigt att fylla på Undras matskål med riktigt mycket kraftfoder. Som tur är går det inte så snabbt och Elise kan hålla sig sysselsatt länge med det där. Hon blir totalt vansinnig när jag ska ta henne därifrån och fick idag muta henne upp för trappan med vatten. Gött att kunna muta med vatten! Tror ju inte att det håller särskilt länge dock…

Slutligen var det dags att ge Undra den uppmätta maten och Elise åt sin mat. När hon var färdig gav hon Undra resterna på hennes tallrik. Alla lyckliga och glada!

image

image

image

image

image

image

NuNu

3 thoughts on “Hjälpa till

 1. Vad härligt att hon får vara med och hjälpa till, det är så viktigt!
  Kul att se hur magen ser ut, jag är ju i v29 och det känns som att den växer och växer men sålänge det inte blir 30kg som med astrid är jag nöjd haha
  Att flyga gick hur bra som helst, men jag var lite nojjig på vägen ner innan vi kom iväg.

  Kul att du gillade min krans, det var jättekul att binda den och nu längtar jag till julen. Här är det första julskyltningen nu på söndag galet men härligt. Får ta tag i pepparkaksbaket här, astrid älskar ju att baka.

  Ha en underbar helg och en underbar bal!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *