Hon kom på en onsdag.

I onsdags morse strax efter halv två kikade hon ut. Världens finaste lilla flicka! Hon mår mycket bra!

Anledningen till att jag inte skrivit förrän nu och nu skriver så kort, är att jag ett par timmar efter förlossningen drabbades av ett krampanfall till följd av min havandeskapsförgiftning. Jag minns inte så mycket, men vaknade upp på intensivvårdsavdelningen med slangar överallt. Nu är jag tillbaka på förlossningen med Militärpappan och underbara lilla Militärbebisen! Jag har fortfarande sladdar överallt, med bland annat kateter och blodtransfusion.

Jag mår efter omständigheterna bra, men vi kommer att få stanna på sjukhuset ett tag till. Bland annat måste jag kunna stå på benen, en förutsättning jag nyligen tog för givet…

Förlossningsberättelse kommer. Lite senare. Men allt gick ju tillslut bra! Det tog lång tid då de satte igång mig redan i söndags… Det gjorde ganska ont. Det var sjukt slitsamt. Men definitivt värt det!

Tack för alla fina ord! Nu vet ni i alla fall lite…

17 thoughts on “Hon kom på en onsdag.

 1. Men åh lilla Frida, skönt att hon är ute och att du efter alla omständigheter mår bra! Jag blev lite orolig där ett tagh när du inte skrev någonstans. Hoppas du snart är uppe på benen och får alla slangar borttagna. Grattis ännu en gång till tösen! Kram

 2. Härligt jobbat och grattis! Otäckt att höra om ditt anfall och allt men också skönt att höra vad det var som hände och att ni nu mår bra, efter omständigheterna. Alla hälsar och lyckönskar er och hoppas att du snart tillfrisknar så att ni bara kan njuta av undret. Kram

 3. Härligt att höra att allt efter omständigheterna är bra med er och att ni nu får vara tillsammans!O ett stort GRATTIS till er lilla tjej!!Kram!

 4. Så skönt att höra! Blev lite orolig ett tag när man inte hörde något av dej! Hoppas du kommer på fötter fort! Ett stort grattis till flickan! Kram

 5. Gratulerar så hjärtligt! Skönt att höra att ni båda mår bra, efter mycket om och men. Stor stor krasm!

 6. Åh, äntligen! Så underbart att ni mår bra, och att du är på bättringsvägen. Var så orolig när dagarna gick utan att du skrev… men nu förstår jag varför! Snacka om en lång förlossning! Måste varit otroligt läskigt att vakna upp med slangar överallt. Kämpa på!

 7. Hej igen gumman.. Fy vad otäckt, men skönt att höra att de har koll på dig och att allt är på väg åt rätt håll. Längtar tills jag får ser ert underverk. Tänker på er varje dag!!! Massor av kramar från både jesper och mig och självklart från bebisen i magen 😉

 8. Härligt med goda nyheter, och vad skönt att bebisen äntligen är här! Låter lite läskigt med kramp på det viset och jag hoppas att din havandeskapsförgiftning ger sig snabbt nu.

  Grattis!

 9. Jag rättar mig in i ledet och säger: GRATTIS till er militärtös!!!! Så skönt att få ett livstecken, vi har allt varit lite oroliga för dig. Men nu vet vi alla här att du lever och är ok, så nu föreslår jag att du bara tänker på att ta hand om dig och din lilla och verkligen vilar upp dig. Så kan du skriva mer SEN! 😉 Kram kram! Annica

 10. Åh, nu har jag kikat in ett antal gånger de senaste dagarna efter updates – och ser nu att tösen äntligen kommit, grattis 🙂 hoppas ni alla mår bra, och att du återhämtar dig bra efter krampen!! vad läskigt det måste varit…
  Många kramar från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *