Jag längtar

Bus med Foxy

… efter min underbara Vackraste hund!

Hon är på landet hos Hemliga Marie och har det bra. Där har hon sällskap hela dagarna och så badar hon i sjön som en vilding. På kvällarna går de långa promenader i skogen. En skog där man inte träffar på någon annan människa, möjligtvis en älg eller två.

Men jag längtar ändå efter henne. Hon skulle kunna ligga här i min sjukhussäng med mig och uppta plats och trängas. Fast det är klart, hon skulle få problem med att få plats. Mig hade hon tryckt ner på golvet för länge sedan, men en 70 cm-säng skulle ändå inte vara nog för henne själv. Hon vill helst ligga på sidan med sina långa ben helt utsträckta nedåt – hur det nu kan vara skönt?!

Underbara Undra! Snart kommer vi hem till dig!

15 thoughts on “Jag längtar

 1. När jag låg inne var Keeta hos min mamma, så man vet ju att de har det bra. Men oj vad man saknar dem, jag såg inte Keeta på en vecka.
  Vad kommer din hund säga om bebisen tror du?

 2. Gumman nu är det nog 111 gånger jag har kollat här och på facebook.. Gissa på att något är på gång där inne eftersom du inte skrivit 🙂 Sååååå spännande längtar så 🙂 Tänker på er.. Många kramar från den andre gravida 😉

 3. Jag är också en av dem som nervöst undrar och håller tummar och tår såklart för att allt ska gå bra. Lycka till och stor kram!

 4. Om Undra får välja är hon nog i skogen trots allt. Du är världens snällaste matte som ger henne möjligheten till att få vara där hon är medan du är på sjukhus!!

  Håller tummarna för att allt går som du vill!

  KRAM

 5. Ja, gud vad nyfikna vi alla är nu!!! Kikar in flera gånger om dagen och har nu även kollat igenom senaste dagarnas webbisar utan att hitta er… hoppas ni mår bra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *