Hur jag avstår

image

Det blir lätt många fikastunder på sommaren och kakor och bullar serveras på löpande band. För att inte falla dit när alla andra moffar onyttigheter gäller det att vara mätt eller ha ett gott alternativ. Och att just plocka fram ett alternativ tycker jag oftast funkar bäst. Mellanmålet ska ändå ätas och proteinet ska inmundigas så att mina muskler får rätt förutsättningar.

När man plockar fram sitt nyttiga alternativ märker jag att kommentarerna blir färre, ni vet de där ”men en kaka kan du väl ta iaf”, ”slappna av, vad kan lite fika göra” och ”du som tränar så mycket kan väl verkligen unna dig en fika”… Känner ni igen det?

Idag var mitt alternativ till bullar det här:
image
Massa nyplockade smultron och en rejäl klick keso. Valet var lätt som en plätt!

3 thoughts on “Hur jag avstår

  1. De där kommentarerna känner man allt igen och det är ju just det att man inte ska äta sött, en bulle kan visst göra mycket för man får sådant sötsug flera dagar ef sedan

  2. Se, där är skillnaden på dig och mig. När jag är där jag är nu (alltså obeslutad och omotiverad) då kan jag gladeligen slänga i mig BÅDE ditt alternativ och en bulle eller två…

  3. Ser ut som keso-gräddblandningen jag gjorde när jag testade lchf, supergott med bär! Ja, keso bara med bär är ju smarr det med men jag skulle ljuga om jag sa att det skulle vara godare än en kaka eller bulle för det är det inte haha :OP Men karaktär kan jag absolut ha och bara ta en kaffe men godare njaaae ;O)
    Härlig blogg förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *