I lugnets vrå

image

Med en kopp te och en tidning sitter jag skönt i soffan framför brasan medan Tilia sover. Vi laddar för en eftermiddag i pulkabacken med Elise och några vänner.

Vi kom hem sent igår kväll och jag håller på att skapa julstämning i huset. Nu är adventsljusen klara och efter snölek ska jag fortsätta med stjärnorna i fönstren.

Kanske är jag sist i världen men jag har ingen brådska!

7 thoughts on “I lugnets vrå

 1. Nix pix min sköna. Jag har en stjärna uppe och två stakar… ingen man bränner ljus. Så ta det lugnt det blev ju advent ändå!
  Ha det kul i pulkabacken, själv är jag ingen större fan av snö och kyla!

  Kram kram

 2. Klart man inte ska stressa, låt julkänslan liksom smyga sig på 🙂 Det är vad jag intalar mig när vi ”bara” fått upp stakarna i fönstren nere. På övervåningen saknas krokar för att hänga stjärnorna i, de försvann vid tapetseringen… Mitt i allt har jag fått energi för att spackla och slipa sista svängen i trapphallen, samt målat taket där första omgången. Vill få färdigt innan jul nu, så jag kan slappna av ochinte tänka tapeter och slipdamm hela julhelgen! Lite magsjuka kom lagom i vägen, men den var över på en kväll för bägge gossarna så det var nog en lidrig variant tack och lov!
  Skönt att få en sån härlig helg som början på julmånaden!

 3. inte sist i världen, det är jag. men vi är ju mitt i flytt så jag tänker att andra advent är en finfin dag att börja pynta på 🙂

 4. Ingen stress… jag har inte tagit fram en enda grej… men det har visserligen min man. Han pyntar och gör om varenda dag 😉 och håller på. Själv är jag måttligt road.

  Vilken härlig bild. Önskar att jag var hemma med en kopp te.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *