Vi har det bra!

image

Här i Högsby rullar allt på hos Frökenfarmor och Målarfarfar. Vi fikar, myser, kryper, och äter mest hela tiden. Militärpappan kollar på fotboll på TV:n med brorsan och jag tränar med Högsbybrudarna. Idag höll Marina i ett spinningpass och därefter körde vi ett block styrka för armar och bål i gymmet. Jag har inte tränat spinning sedan jag var gravid och gillar det inte nämnvärt. Ont i snippan får man också! Fast Marinas pass var riktigt roligt och trots att det bara var hon, jag och Hanna i salen var det fullt ös och massor av energi!

image

Tilia kryper på bra och börjar få upp hastigheten en del. Hon hittar till alla ställen där Elise med hängde mycket i samma ålder, som byrån med alla vantar, skohyllan i hallen och lådorna i köket. Spännande för henne och hon är väldigt nöjd med sin tillvaro att kunna ta sig dit hon vill för egen maskin. Hon och Zack har funnit varandra med så klart. Elise, som brukade mata honom, säger nu för tiden mer till honom att gå och lägga sig, att gå bort från Tilia och allt annat som vi vuxna gör. Storasystersysslor. Tilia plockar plättar från sin tallrik, sticker handen till Zack och sedan slickar hon av det sista själv innan hon ger Zack en ny bit. Inget kan väl vara värre än dagisbaciller menar jag!

image

Idag har vi även varit hos Sara och Erland med Wilmer och ganska nyfödda Elton. Trevligt att ses igen för det var på tok för länge sedan! Imorgon väntar mera träning och så lite kroppkakor på det innan vi far hemåt mot Karlskrona igen! Och så är det ju första advent med.

När första ljuset brinner…

One thought on “Vi har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *