I <3 swimrun!

Vi skulle ha grillning med jobbet på Skönstavik idag så jag och Kaptenen på våningen under såg vår chans till ett swimrun-pass dit. Vi sprang och simmade varannan sträcka, tre av varje, i ungefär en mil.

image

Det tar ju sin lilla tid men med övning blev vi snabbare i bytena mellan vatten och land och där har man många minuter att spara. Min Våtdräkt, en Orca S4, är riktigt bra och jag ligger bra i vattnet. Jag försöker vila benen så mycket som möjligt under simningen för att istället kunna använda dem bättre under löpsträckorna. Armar och axlar blir dock snabbt trötta under simningen.

image

Framförallt är det riktigt roligt att träna på detta sätt! Man hinner liksom inte tröttna. Och så blir man sådär lagom trött och tung i kroppen efteråt.

I <3 swimrun!

2 thoughts on “I <3 swimrun!

  1. Är det någon som jag har svårt att förstå mig på så är det du. Ofta får jag läsa dina inlägg två gånger för att försöka förstå om det verkligen kan vara så att jag uppfattade det rätt första gången. Tog hon sig en mil genom att springa och simma sig fram?! För mig är det helt obegripligt, om jag inte tar bilen så letar jag efter nästa hållplats om målet är mer än två kilometer bort typ.

    Du imponerar på mig med ditt psyke! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *