IKEA och kattbus

Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte mot Kalmar och IKEA. Det var väldigt mycket folk på IKEA en mulen dag som denna men det gick rätt så smidigt ändå. Vi hittade allt vi skulle ha utom en babywatcher, den var slutsåld, när vi för en gångs skull kom ihåg att ta med oss Familykortet. Typiskt! Jag förstår inte hur vi klarar oss utan en babywatcher när vi bor i villa och gärna tillbringar tid i trädgården när Elise sover. Jag går in mellan varven och lyssnar efter henne men ibland kan det dröja långt mellan gångerna. I och för sig har hon aldrig varit vaken, men ändå. Ni som använder babywatcher, är IKEAS okej eller rekommenderar ni någon annan?

Väl hemma igen tog jag med mig Elise till Finaste grannen där vi blev bjudna på jättegod middag och så kaffe efter det. Barnen lekte fint och Elise plockade ut alla, verkligen alla, legobitar ur sin låda och la på golvet. Sen strök katten Findus förbi och Elise blev helt till sig. Jag har aldrig sett henne så lycklig under så lång tid! Hon blev helt utom sig av glädje! Hon klappade fint, kröp efter Findus, pratade med honom och skrattade och tjoade lyckligt oavbrutet. Hon satte sin mun mot Findus nos och gav honom en stor puss. ”HEJ KISSE!!”, sa hon och tjöt av lycka! Det var så fantastiskt att se att jag nästan började gråta. Vad händer med mig? Så nu måste vi skaffa en katt. Ha. Ha. Ha. Vackraste hunden och katter är inte den absolut bästa kombon, om jag säger så… Vi nöjer oss med att hälsa på Findus och Simba några hus bort.

Att få ett kort på Elise och Findus var en smärre omöjlighet. De var snabba och lyckliga men jag vill ändå lägga ut ett par bilder, suddiga och dana, för att se på och erinra mig om hennes totala lycka av att vara nära en katt!

image

image

image

image

6 thoughts on “IKEA och kattbus

  1. Vi har en Babywatch från Clas Ohlsson från Topcom tror jag, vi har haft den när vi varit borta hos folk som har hus osv, ibland om vi suttit länge på balkongen och grillat. Den funkar alldeles utmärkt och man kan ställa in den så att man låser kanalen så man slipper annan radiotrafik, typ som en kompis till mig som får in byggjobbare på samma frekvens etc på sin! En annan vän som faktikst är byggjobbarefår dessutom in skrikande bebisar på sin, haha, så det jämnar ut sig i slutänden! Vår kan man dessutom använda till att anropa mor på morgonen, hehe. Nej, men vi har bara utan sändare på ”föräldradelen”, tror bara Wera hade blivit sjukt förvirrad av att höra vår röst och inte se eller känna oss!

  2. Hihi! Vad mysigt det ser ut!
    Jag är ju helt klart för katter så jag tycker du ska skaffa dig en 😉
    Om ni tar en unge så kommer nog Vackraste hunden att acceptera den, kanske tar den till sig som sin egen och uppfostrar den. Dock är ju kattungar som vilken unge som helst, måste uppfostras, men sånt kan ju du, med lite militärisk pedagogik kommer det gå kalas!
    Krams

  3. Vi har en babyvakt från Ikea. Den har fungerat sådär. Har inte använt den sen Arvid va liten o skulle i lördags ha den till Astrid när vi var på Jimmys fest, då fungerade den inte alls (kunde iofs blivit bättre med nya batterier…). Lånade istället Carin o Tobbes nyinköpta och det va helt suverän, som natt o dag. Vet dock inte va det va för sort…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *