Inälgning och omvägar

Igår fick Elise se sin livs första älg. Och inte bara en, utan tolv(!) älgar. Hon var inte överdrivet fascinerad, men med en mamma som före detta älg-guide så kommer det väl med åren får vi hoppas. Jag tycker i alla fall att det är viktigt att hon så att säga ”älgas in” så fort som möjligt. Och nej, vi mötte inte de tolv älgarna på en av våra skogsturer. Det är vi tacksamma för!

Älgvisning

Elises första möte med älgar

Kvällens promenad blev lite längre än beräknat. Vi var ute i en timme och fyrtio minuter! Det gäller bara att gå tillräckligt långt hemifrån, så det blir riktigt tungt att gå hem minst lika långt. Om man inte tar en omväg på vägen hem då, som vi gjorde idag för att spetsa till det lite.  Då kan det bli väldigt långt. Underbart!

5 thoughts on “Inälgning och omvägar

 1. Vilken söt älgbebis i bakgrunden, den verkar inte så farlig. På vår bhk hade vi en galen älg som jagade av folk av planen ibland.
  Visst är det skoj att läsa om vad andra hittar på, särskilt när de har bebisar!!
  Jag köpte keeta.se genom en kunnig kille men nu la jag över det på one.com för 355kr för ett år. Där kan man göra hela hemsidan med galleri, mail och allt vad man behöver. Och de har chatsupport vilket kan vara bra.
  Men sen blev jag tipsad om wordpress för de har så bra blogg, men mitt namn ligger hos one.com.

  Ha en fin dag!!

 2. Härligt med långpromenad! Det ska kännas i benen!

  Jag hade festat lite väl mycket en period och fick rådet från en god vän att ta en vit månad. Jag gjorde det och älskade det… Tänkte att jag tar en månad till. Och nu har det gått över fyra år. Kan rekommendera det! Känner mig snyggare, piggare och fräschare och får sjukt mycket mer gjort på helgerna =) Och nu när man har barn känns det otroligt bra såklart! E dricker inte heller, det hade nog inte funkat.

  Tack själv för dina kommentarer!

 3. Det märks att du njuter vännen.. Hälsa Elise från tanten 😉 Jag längtar såååå på att få gå ut och gå med lill*n i vagnen.. Nu gör det bara ont i fötterna.. Kramar 🙂

 4. Jag mår bra, börjar känna av sammandragningar mer och mer, det är ju inte så långt kvar nu 🙂

  Har ni tänkt skaffa fler barn? Jag är nog sugen på ett till efter bebben i magen, tre kidz är lagom, då får man plats i en bil ;P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *