Ingen big deal

"Klapp i händerna"

När man säger "Klapp i händerna" till Elise så gör hon det. Och lite annars också såklart!

Igår när Elise låg på golvet och lekte satte hon sig upp helt plötsligt! Jag blev jätteglad och berättade stolt för Militärpappan när han kom hem. Men det var tydligen ingen nyhet för honom för det hade han sett henne göra flera gånger, men inte sagt något till mig eftersom han var övertygad om att jag upptäckt det före honom. Nu när Militärpappan och jag kommer att dela på föräldrardagarna kommer det inte alltid vara jag som upptäcker alla hennes framsteg. Ingen big deal det heller, mesta en reflektion.

Kontentan blir: Hon kan ta sig från sittande till liggande, förflytta sig lite bakåt och med rullningar i sidled och sedan tillbaka till sittande igen. Häftigt!

2 thoughts on “Ingen big deal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *