Inlagd på riktigt

Jaha. Mitt MVC-besök idag slutade med att jag blev skickad direkt till förlossningen. Mina värden… Blodtrycket låg på tok för högt – igen och +2 i urinen. Igen. Denna kombination gjorde att jag blev skickad till förlossningen för bedömande av läkare, blodprov osv. Jag tänkte att det skulle sluta som vanligt, det vill säga att jag fick åka hem när experterna konstaterat att Militärbebisen och jag var utom fara. Men icke!

För när jag gjorde nya prov här visade blodtrycket ännu högre och +3 i urinen! Jag blev inlagd. Bums!

Så nu ligger jag här och väntar. Fast jag vet inte på vad, egentligen, för det är ingen som är tydlig nog att tala om det för mig. Och det är väl ändå bara läkarna som får fatta beslut som jag fattar det och det kryllar ju inte av dem direkt. Så jag har satt upp mina egna mål: Överleva. Tristessen alltså.

Militärpappan har varit här med kläder och så. Och lunch-  sushi. SysterYster och hennes kille var här med en bok: ”Ketchupmamman”, verkar jättekul! Sen kom Militärpappan igen, han är så fin! Med sig hade han 2 tidningar, fyra filmer, en jättepåse godis, Coca Cola, min dator OCH ett Internetabonnemang! Vilken Man jag har skaffat mig! Fullkomligt underbar! Så det går ingen nöd på mig direkt. Hehe…

Oavsett är jag en rastlös själ och jag får lätt tristess av av just vara stilla. Så mitt nästa mål just nu är att kissa absolut senast klockan 02.00 för att sedan ha ”bra” kiss klockan 06.00 tidigast. Direkt när jag vaknar imorgon ska jag ringa på en sköterska som ska ta trycket. Sen får jag kissa, i mugg. Därefter väga mig och sen ta nya blodprov: Mitt första delmål är uppsatt och på väg att uppnås!

Vad som händer sen? Den som lever får se…

6 thoughts on “Inlagd på riktigt

  1. Men va du håller på, det var ju still du skulle vara…
    Hoppas nu på stillhet så du och bebis mår bra och att den kanske snart tittar ut! Ta det nu lugnt och passa på att blogga en massa så jag har att göra. Kram på dig och bebis

  2. Ja du får passa på att blogga nu när du har tid över!
    Så himla spännande att gå in och läsa din blogg varje dag nu, hoppas bebisen vill komma ut snart!

  3. Hej gumman.. Ja ta det lugnt nu och va still.. Skönt att höra att bebisen och du är utom fara iaf och att de övervaka er.. Ser fram emot att lill*n ska titta ut snart.. Ska bli så mysigt att äntligen få träffa ert lilla hjärta 🙂 Ta det lugnt nu och blogga på så vi vet att ni är ok och under kontroll 😉 Krya på er.. Många kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *