Nytt mål uppsatt

Nu har läkarna precis varit här och pratat med mig. Eller kanske till mig. Blodtrycket är fortfarande på en okej nivå och +3 i urinen har blivit till +2. Det går åt rätt håll! Blodproverna visade något med ett konstigt namn som jag för tillfället glömt bort, men som skulle kunna vara skadligt för min lever. Därför får jag inte åka hem idag.

Man vill ha kvar mig här något dygn till och säkerhetsställa att ytterligare provsvar visar lika bra eller bättre resultat. Och även ha mig under uppsikt om jag skulle få ont i huvudet, få flimmer för ögonen eller ont högt upp i magen. När läkarna gick sa jag till barnmorskan att ”Jaha, då kanske jag får åka hem imorgon då, i alla fall”. Men hon sa att vi inte skulle ropa hej förrän vi är över bäcken… Glädjedödare!

Mitt nya mål är nu att överleva tills imorgon. Samma procedur som i morse. Det ska nog gå bra! Militärpappan kommer hit om en stund och underhåller mig lite. Läkarna sa att jag gärna fick gå ut en sväng om Militärpappan följde med. Vilken lycka!

Det är bara jag och en till som ligger inne just nu. Hon pratar inte så mycket svenska och måste ligga alldeles, alldeles stilla, stackarn. Så det är jag, min dator, kungligt bröllop på TV:n, bok, tidningar och en godispåse. Tillsammans ska vi nog lyckas ta oss igenom ytterligare ett dygn!

4 thoughts on “Nytt mål uppsatt

  1. Ojoj vilken vändning. Från maraton (ja nästan) till fastbunden i sängen (på ett inte så raffigt vis…). Hoppas du hittar lite underhållning. Surfa andra bloggares länklistor är ju en bra utgångspunkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *