Inlagd

Det till synes korta besöket på förlossningen slutade med att jag blev INLAGD för observation. Jag hatar ju att vara fast såhär men det känns bättre för mig bara jag vet att de inte med våld och lag kan hålla fast mig här, även om jag visst tror att de vet mitt och barnets bästa.

Jag gjorde en del tester och blodtrycket låg bra och nu innan middagen var det på 135/77, alltså alldeles utmärkt! Jag har inte gjort något mer urinprov men jag tror att de skickade iväg det andra på odling. Blodproven som togs vet jag heller inget om. Jag har kunnat äta lite yoggi och två mackor utan att få ont i magen men efter en tugga kexchoklad från BB-väskan började det svida på ordentligt igen. Ingen mer kexis, alltså!

Läkaren sa till mig att hon var orolig för att jag var så sjuk förra graviditeten och därför ville ha extra koll och att jag skulle stanna kvar på förlossningen. Vi ska ta nya prover imorgon bitti och efter att de analyserats tas det ställning igen vad som ska ske med mig. Känns okej.

För att jag ska överleva tänker jag såhär: Om alla värden ser bra ut imorgon ska jag åka hem, om de inte kommer med en himla bra förklaring till varför jag ska ligga i ett mörkt rum med fördragna persienner och tokvila utan att ens ha högt blodtryck. Så nu hoppas jag bara på att urinprovet imorgon åter visar en nolla!

image

Militärpappan och Elise kom hit med BB-väskan och hängde med mig en liten stund. Underbara älskade lilla fina familj!

18 thoughts on “Inlagd

 1. Åh. Känns som det är väldigt nära en andra militärbebis nu =). Bra att de har koll även om det är jobbigt att sova på sjukis. Lycka till med alla prover!

 2. Ja de tar nog de säkra före det osäkra i detta läge med tanke på förra gången. Jag fick åka in till förlossningen en gång i veckan mellan vecka 31-37 på grund av en fruktansvärd magkatarr. Ofta mitt på natten dessutom då det gjorde som ondast. Så jag kan förstå hur du känner dig. Jag önskar er all lycka till och jag hoppas att när det väl är dags att du får vara stark och kry. Kram till er alla!

 3. Oj vad de var noga!

  Det är ju bra att de är noga men jag förstår att du inte vill ligga kvar där om allt verkar bra med blodtryck etc. Hoppas du kan sova gott inatt och att halsbrännan blir bättre snart. Kommer ihåg att jag hade några dagar på slutet då jag hade fruktansvärd halsbränna men sen bara försvann den…

  Förresten, frågade en lärare på skolan idag om yoghurten. Det ska inte vara mer sockerarter i naturell lättyoghurt än i vanlig, de tillsätter bara ren mjölkprotein för att få till en tjockare konsistens. Måste vara annorlunda regler för märkningen bara var det enda hon kunde komma på. Men jag har börjat blanda yoghurten med lättkesella istället de dagar jag är sugen på yoghurt, känns bättre än att byta till lättyoghurt! Kram!

 4. Inte ofta man önskar att man är en Nolla ha ha.

  Lyssna på dom ordentligt.
  en order från kapten Dupont…tihi
  (ja ja ja vita stjärnor och hela den biten men de vet faktiskt bäst)

 5. Aldrig kul att sova på sjukhus men låter ändå bra i mina öron att de har sån koll på dig! Hoppas värdena ser bättre ut i morgon så du kan få åka hem och vila istället, alltid skönare att få vara hemma! Kramar till dig!

 6. hej gumman, ja det var ju så, mars är vår =D

  Ohhh hoppas att det är på O.an imorrn då så du får åk hem. Men bra att du är under koll då, mycket bra.

  tack finste du för raderna du är goaste.

  Hoppas att det går bra att sova där i natt och att natten går megasnabbt

  kraaaamar

 7. Låter bra det, även om jag såklart hoppas du får komma hem snart! 🙂

  Sv: Springcyklarna är grymma för att lära sig balansen. Inte bara för cykling utan även i övrigt och de kan nog ha nytta av det även inom andra ”grenar”. Fast mest kändes det som en variant på att få henne att gå fortare än i snigeltakt när hon vägrade åka vagn. Men så nådde hon ju inte ner till marken, så det har fått vänta tills nu… Sen var vi hemma hos Lovisa och Sixten körde på sin i julas och då gick det upp ett ljus för henne, sen dess kör hon rejält här hemma!

 8. hoppas allt var bra nu på morgonen. Ja tack säger man väl när någon säger att man har vackra barn! fast det känns som det ordet inte riktigt räcker till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *