En extra kontroll

image

Natten har inte varit rolig då jag haft mycket halsbränna och en del feber. Klockan två stod jag inte ut längre utan gick ner i källaren och tog en lång väldigt varm dusch. Så pass varm att jag vart alldeles röd på kroppen, men hu vad jag frös inuti!

Eftersom jag mådde så pass dåligt och får en svidande känsla i övre delen av magen så fort jag blir lite stressad, äter, dricker eller bara vips(!) sådär, så fick Militärpappan lov att stanna hemma från jobbet idag. Han tog ut pappaledighet på Elise så även hon är hemma hela dagen. De har bakat bröd, lekt och åkt pulka med Vackraste hunden. Själv har jag vilat.

Och så hade jag tid hos barnmorskan på mvc idag och när jag berättade om min helg så ringde hon förlossningen för att rådfråga lite vilket slutade med att jag fick åka till förlossningen för en extra kontroll. Och här är jag nu.

Mitt morgonurin gav utfallet +/- 0 men här på förlossningen fick jag göra ett nytt och det visade plötsligt +2. Trycket ligger ändå bra och de har kört en CTG som med var bra. De har tagit blodprover som nu analyseras och sedan ska jag få träffa en läkare. De gör alla dessa kontroller för att jag var så sjuk förra gången jag födde barn. Bättre att ta det säkra före det osäkra, så klart!

Nu blir det någon timmes väntan här för min del. Hörs senare!

9 thoughts on “En extra kontroll

 1. Håller tummarna för att alla prover ska visa bra resultat, att halsbränna och feber ska försvinna och att militärbebisen tycker att det är dags att komma ut självmant 😉

 2. Tänk: ner!
  Tänk det riktigt ända inifrån: neeer!
  Tänk basröst, låg tyngdpunkt: neeer!

  Känn hur allt motstånd försvinner, hur kroppen släpper taget och hur allt sjunker neeeer.

  Skickar kraft, ork och mod att släppa taget!

 3. Min mamma är pensionär så hon är tillgänglig väldigt ofta. Vi har sagt att om det bara är förkylning eller feber tar hon honom, annars jag.

  Hoppas du mår bättre snart och att er lilla bevis kommer snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *