Inspiration av triathlet

Igår kväll var jag på en föreläsning som hölls av en mycket kompetent Sjukgymnast och triathlet, Anna Olsson. Hon pratade om hur man höll sig skadefri, gav tips på övningar och lite träningsupplägg. En mycket inspirerande och viktig kväll!

Sen är det ju inte helt fel att komma ur myskläderna och sminka sig lite heller, för en trött tvåbarnsmorsa som mig, menar jag!  

Om du har idrottsrelaterade skador eller problem tycker jag verkligen att du ska testa Anna på Blekinge Idrottshälsa i Karlshamn. Hon verkar veta vad hon snackar om! Eller, som hon själv säger: Kom innan du skadar dig eller får problem! Kanske borde man boka in sig på ett besök.

6 thoughts on “Inspiration av triathlet

  1. snygg jacka! och du ser pigg och fräsch ut! men jag vet själv att skenet kan bedra ibland då vaknätter och sjukdomar härjat 😉

  2. Smink är en småbarnsmammas bästa vän! Skulle inte klara mig utan =)
    Fast jag tycker ju att man kan vara snygg även med mörka ringar under ögonen och myskläder. Med rätt attityd kommer man långt! (och lite smink hjälper ju till).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *