Fredaglördagsöndag

Vi lever här, lite fullt upp med livet bara! Min syster var här en sväng i fredags och hon hängde med till BVC med barnen och mig för Tilias ettårskontroll bland annat. Vi gick vidare till Amiralen och fikade och handlade lite och en förmiddag med oss räckte för att hon aldrig mer kommer glömma ta ett p-piller…

Det är ju mycket fokus, engagemang och tålamod som krävs med två barn under tre år, det kan nog de flesta skriva under på. Men lika mycket får man tillbaka i glädje och kärlek. Minst! 

I lördags höll jag ett familjepass på gymmet för att täcka upp för en vän. Elise var med och hon blev överlycklig när jag sa att hon skulle få följa med mig och träna! Det är oftast det jag gör när jag går hemifrån och vi vinkar hej då till varandra. Under eftermiddagen åkte hon och jag in till stan för att köpa nya löparskor till mig och så gick vi en sväng i leksaksaffären bland annat.

Idag har jag burit spinningcyklar i branta trappor då jag hjälpt till att återställa på gymmet efter lördagens Spin of hope. I anslutning till det tränade jag styrka på gymmet och sprang även en liten intervallpyramid för att känna in de nya skorna, som jag ska skriva mer om i ett annat inlägg. Elise och jag åkte in till simhallen en stund efter lunch och badade med tusen andra i den lilla bassängen. Efteråt fikade vi och gungade i lekparken i stan.

När vi kom hem tog vi med oss Tilia ut för att åka lite pulka innan läggdags. Härligt!

Som avslutning på denna helg hängde jag med på ett cirkelträningspass i lekparken med Team Militärmamman som Militärmamman Paula höll. Jätteskönt att komma ut i friska luften en stund och att träffa andra tjejer för lite träning! 

Snart måndag. Nu ska jag sova!

image

BTW, jag har äntligen färgat håret! Eller jag… Tuffbästis gjorde det. Tack!

4 thoughts on “Fredaglördagsöndag

    • Tack Sofia! Ja, det är superviktigt med egentiden när ert bara är Elise och jag, tycker jag. Och mysigt!!

  1. Superfint! Men jag undrar ju fortfarande var all din energi kommer ifrån? Nog för att jag nu känner att piggheten kommer lite med träningen. Men jag är ju miljarders år från ”alla andras” hastighet. Jag är bara trött. Hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *