Inspiration i pappersform

image

Nästan varje månad köper jag tidningen Fitness Magazine och så har jag gjort sedan jag upptäckte den år 2001. I perioder har jag varit mindre nöjd med vad den levererat men på senare tid har den fått sig ett rejält uppsving!

Idag åkte den med i påsen när jag var och handlade och jag har bara hunnit kolla lite snabbt i den än så länge men vilket nummer! Vilken inspiration den bjuder på! För oss kostintresserade är den ett måste!

Jag vill plasta in hela tidningen så den blir evigt läsbar för är det något som kommer att bläddras i efter recept och tips under sommaren så är det den. Just nu har Militärpappan snott den till sig och läser högt valda delar för oss andra.

Själv ska jag busa med barnen en stund medan den kreolska grytan vi åt till middag sjunker ner i magen. Sen är det dags för dagens andra träningspass! Vad det blev får ni veta ikväll.

6 thoughts on “Inspiration i pappersform

  1. Det är min favorittidning! Grymt bra, fast jag hade gärna skippat all reklam för kosttillskott. Jag prenumererar, billigare så! Har dock inte hunnit läsa senaste numret, tänkte göra det nästa vecka när jag har ensamsemester…

  2. Aha på så vis, härligt att inte ha så långt ändå då =D, mina bor ju 40 mil bort =(,

    Ja, impad av mig själv att jag kunde ha pondus att gå iväg och inte börja tjabla med honom, men han var säkert ej nykter för en ”normal” människa beter sig ej sådär, samt att det syns ju att han är en labbe
    kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *