Inspiration till löpningen

image

Denna fantastiska tidning ges ut, vad jag tror, för första gången någonsin. Det verkar vara ett engångsnummer, kanske årligt återkommande, vad vet jag?! Underbar inspiration till löpningen i vilket fall som helst! En löpartidning för enbart kvinnor. Välbehövligt så det kliar i benen av att bara öppna den!

Jag riktigt längtar till nästa löppass!

5 thoughts on “Inspiration till löpningen

  1. Underbart!! Jag ska titta på butikerna här imorgon och köpa den om den finns. Annars gick den att beställa på deras hemsida. Är ett nummer/år av just den här verkar det som, Runners world heter ’originalet’ och utkommer 12ggr/år. Tack för tipset!!!!!

    • Jag köper (vanliga) Runners world med jämna mellanrum och det var i det senaste numret av den som jag såg reklam om denna. =) Den säljs inte så länge till! Tack för tipsat om hemsidan! Hoppas du hittar den.

    • Jag hittade min på Maxi men inte där jag trodde att den skulle stå. Leta noga! Annars tipsar Marina här under!

  2. Vilket bra tips! Jag är sugen på att springa, men måste få lite hjälp på traven känner jag. Som med allt.. ;)Nu ligger iaf ett gymkort nära tillhands snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *