Tack som fan!

Först vill jag tacka alla er fina läsare som kommenterat mina ”före- och nu-bilder” i de låsta inläggen. Ni är sådan otroligt pepp för mig! Tack som fan!! Fina ni…

Jag har fått många mejl där ni skriver att ni blir inspirerade av träningspassen och av kosten och har önskemål om att  jag blir lite mer ingående i båda delarna. Jag försöker därför länka till styrkeövningar som jag kör som annars kan vara svåra att googla sig till och på inrådan även börjat skriva ut vikt.

Något jag kan bli bättre på är att blogga lite mer om min kost. Jag fotar ofta min mat och självklart kan jag publicera den här om det inspirerar er! Många är intresserade av hemmaträning och jag har därför gjort en egen kategori för just sådana pass: ”Träna hemma”. På det sättet är det enklare att hitta ett pass som passar för dagen!

Det är några av er som mejlat mig om lösenordet till de skyddade inläggen men inte fått svar. Det är bara för att det inte funkar att mejla tillbaka till er adress. Jag får felmeddelande då. Mejla mig från en annan adress så kommer lösenordet med vändande post!

2 thoughts on “Tack som fan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *