Intervaller i backe

Vackerbästis tillika min sidekick i Kustjagaren har varit här hela dagen och vi har haft det så mysigt! Det är så sällan vi träffas nu för tiden när vi bor sådär nio mil från varandra… Vi har lekt med barnen, pratat och under eftermiddagen tog vi med oss Elise till stan en sväng.

image

Självklart har vi tränat också! Vi körde backintervaller och pressade varandra att ta i mer. Jag kände av min förkylning en del och lyssnar såklart på kroppen! Så för mig blev det fem hela backar och de sex sista mötte jag upp Vackerbästis i halva backen just där den blir som brantast. Då fick vi båda ut mest av passet och jag kommer hålla mig frisk!

Ikväll ska vi se på en film och bara mysa! 

One thought on “Intervaller i backe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *