Intervallpass i simning

image

Jag har legat och balanserat på sängkanten halva natten eftersom två barn trängt ut mig från sängen och jag varit alldeles för trött för att flytta på dem eller mig själv. Inte bra! Just precis sånthär klarar min rygg inte av längre så idag har jag sinnessjukt ont och är totalt livrädd att det plötsligt ska säga pang!

Tillslut ringde i alla fall klockan vid 05.30 och jag fick äntligen stiga upp! På min cykeltur till simhallen anslöt Therese, en annan Kustjagaren-tjej som också hon var på väg till simhallen så vi gjorde sällskap dit. Ytterligare en Therese mötte vi där, hon i rosa badmössa, ni vet. Kul att träffa andra tjejer sådär i ottan – en härlig start på dagen!

Dagens pass såg ut enligt följande för min del:
250 m uppvärmning
4×50 m intervall med 40 s vila
250 m teknikfokus
4×25 m intervall med 20 s vila
250 m nedvarvning
Rehab-övningar

Ett härligt morgonpass efter 11 km cykling!

One thought on “Intervallpass i simning

  1. Jag har två veckors egen träning innan nästa kurstillfälle, den tiden ska spenderas på att bli bättre på andning och undvika kramp, kanske att simma längre än en längd också 🙂
    Numera beundrar jag alla duktiga simmare ännu mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *