Om att sticka in träning

image

Den här veckan är väldigt tihgt med fulltecknad kalender för min del. Jag gillar att ha fullt upp och märker samtidigt att ju mer jag har att prestera desto mer frihet och spelrymme behöver jag för att kunna vara på topp. Just här är träningen en väldigt viktig del för mig, en tid där jag kopplar bort allt annat och bara fokuserar på mig själv, tröttar ut mig kroppsligt och kommer ut starkare och piggare på andra sidan.

Den här veckan har det visat sig att det kan bli en klurighet i sig att ens få till ett endaste träningspass – och det stressar mig!

Plötsligt såg jag en lucka och fick en spark i röven av Bästa kollegan och tio minuter senare var löparkläderna på. Det fick bli en kortare löprunda och ett par styrkeövningar i parken utanför jobbet. Härligt! Imorgon simmar jag i ottan och vilar på torsdag. I helgen är vi bortresta utan barnen och då hittar jag nya luckor till träning. Kanske lyckas jag locka med mig självaste Militärpappan på en löprunda?! Det borde ju gå, åtminstone om jag tar en boll med mig. En medicinboll!

image

6 thoughts on “Om att sticka in träning

 1. Vad skönt att du fick till lite träning!
  Får erkänna att jag blir så impad av folk som har modet att göra övningar och så ute. Jag kan tyvärr fortfarande känna att jag tycker det är jobbigt på gymmet om där är mkt folk :/

 2. Träningen ja, den borde komma först men jag står och går så mycket på praktiken (nästan jobbet snart!!) så ryggen klagar inte.
  Ska bli bättre, nu när jag börjat vänja mig vid att komma iväg och vara borta så mycket som jag är så kanske kvällarna kan användas till något annat än att försöka hålla igång ett samtal om hur dagen varit mellan tvätt och disk innan man stupar…
  Hoppas ni får trevligt i helgen!!

  • Bra att du rör dig mycket i jobbet Ingrid! Toppen att vänja kroppen successivt med. Nu när ljuset kommer m våren kommer orken med att jogga en runda eller köra pass i trädgården!

   • Jo, det ser så ut! Den ansvarige personen i fråga är i Ryssland/Kambodja för tillfället så det är klurigt att lösa dessa frågor på direkten… men det är på g!

    Japp, Storebror har lärt sig cykla utan stödhjul och fått en större cykel så nu kan jag ta med honom ut och jogga också, det kommer bli toppen. Och i och med köp av ny bil ska vi börja cykla/gå till dagis igen, vill ju inte slita på bilen i onödan ju 😉
    Dessutom känns allt mycket lättare med mina minuskilon som jag skrivit om tidigare, nu är de 8 till antalet och alla kläder sitter perfekt igen! Så himla skönt!!

    Återigen – trevlig helg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *