Istället för pasta del 3

imageMiddagen idag slängde jag snabbt ihop och det hela fick en viss nyårsmeny-touch! Gott var det i alla fall, speciellt nu när mangon är i säsong.

Till en portion använde jag:

1/2 mango

1 avocado

1/2 rödlök

1 msk olivolja

1 tsk sambal oelek

lite citronsaft

salt och peppar

Hacka de tre översta ingredienserna i önskad storlek. Blanda övriga ingredienser i en liten skål. Blanda sedan ihop allt och smaka av med salt och peppar! Idag serverade jag 100 gram kräftstjärtar till. Mums!

4 thoughts on “Istället för pasta del 3

  1. Den måste jag prova! Lät ju hur gott som helst måste jag säga. Fast idag orkade jag inte, det fick bli pasta. Första gången på några veckor, men känns inte alls i magen. Förutom att den blev rund då.. 🙂
    Och hörredudu – det är ju DU (bland annat) som ger mig lite panik eftersom du har bästa Mumari som ska fixa hela designen åt dig. *snyft* Jag tröttnar ju så fort eftersom det inte ens var en bra header från början. Men äh… en annan dag. Knappast idag.

  2. Jösses vad gott! Men kan du äta lök? Alfred blir verkligen gasig och ledsen av det. Har prövat att äta det efter uppehåll för att se om det verkligen var lök och yes it was 🙁

  3. Det där ser riktigt mumsigt ut, avocado och kräftstjärtar, oslagbart!

    När jag är halvvägs på min promenad (använder Runkeeper) så vill jag bli hemskjutsad och ifrågasätter varför jag gick ut, det gör ont och är tråkigt. MEN, när jag väl är hemma så känns det himla gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *