Jag föder inte barn i alla fall

Bustrollet vid frukosten

Bustrollet vid frukosten

Dagens besök hos barnmorskan gick bra och alla värden var jättefina! Efteråt tömde vi hela husets sopsortering, så underbart skönt! Allt känns genast så mycket renare, luftigare och lättare i hjärtat. Märkligt. Militärpappan fick ett ryck och sorterade en massa viktiga papper i pärmar. Han börjar bli som mig! I like!

Efter lunch köpte jag med mig lite fika och besökte Finaste grannen ett par timmar. Så härligt att få prata och bara vara! Nu är jag tillbaka hemma hos Elise och Frökenfarmor och Militärpappan städar bilen och monterar babyskyddet. Frökenfarmor ska visst strax börja laga rådjurssadel och jag själv har en otrolig lust att fortsätta min soretering och rensning av diverse prylar, så jag tar nog Elise till hjälp en stund.

Ingen bebis på väg än så länge…

2 thoughts on “Jag föder inte barn i alla fall

  1. Jag tror man är trött när man läser att Frökenfarmor ska göra rådjurssallad. Det lät minst sagt lite bisarrt och tog lång tid innan jag förstod att jag läste fel. Haha.

    Skönt att du hinner vara lite effektiv innan det är dags då, fast det är ju såklart bra att vila också vet du lilla duracellkanin! Och underbar bild på Elise!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *