Jag har fått en Award!

Jag har fått en award från Rebecca och jag är såklart väldigt smickrad! Tack! Med awarden ska man berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, helt utan inbördes ordning:

1. Träning: Jag älskar träning i alla dess former! Ju mer variation desto bättre. Jag testar gärna nya sporter och när jag inte är gravid eller nyförlöst (…) cyklar jag ofta till och från jobbet (ca 11 km enkel väg), springer i löparklubb, styrketränar på gym, kör pass såsom bodybalance, box, bodypump, dans, step, spinning och cirkelfys. Jag har även ridit i hela mitt liv och tävlat i både hopp och dressyr. Jag går gärna i skogen, springer hinderbana eller simmar, spelar squash eller varför inte badminton! Som sagt, variation förnöjer!

2. Utmaningar: Det var så jag först kom i kontakt med det yrke jag har idag, officer. Finns det något härligare än att tänja sina gränser, upptäcka sidor hos sig själv man inte trodde man hade, klara av något riktigt, riktigt jobbigt, fysiskt eller psykiskt och att växa som människa? Jag lever för det!

3. Engagemang: Jag är en engagerad själ. I det mesta som jag företar mig. Engagerad i mitt jobb, engagerad i min träning, engagerad i största allmänhet. Jag är en såndär som suttit med i elevrådsstyrelser, matråd, styrelser inom ridsporten, facket och brukshundklubben… När jag vill någonting så vill jag det riktigt mycket och jag är mån om att det ska bli 110% bra. Annars kan det kvitta. Jag tror på att engagemang är väldigt viktigt och det är en egenskap jag uppskattar mycket hos andra människor!  (Och människor med brist på engagemang kan jag bli helt galen på!)

Min favoritbild:

Elise 2 månader

Min älskade dotter! Här två månader.

Med awarden ska man även skicka den vidare till fem andra bloggare. Jag har valt dessa:

Caroline: Skriver med sylvass penna om allt som verkar korsa hennes väg. Jättefina bilder och henner texter är så välskrivna att jag kan läsa om samma text många gånger, bara för att den är så jävla bra!

Marina: Även hon skriver väldigt bra, gärna långa inlägg, om allt mellan himmel och jord. Feminist, lärare, engagerad eller som hon beskriver det själv: Hur just jag lever mitt liv fullt ut – utan hämningar.

Emma & Jocke: Föräldrar till Axel, 5 månader, som föddes med hjärtfel. Bloggen skrivs av både mamma och pappa vilket är spännande och ovanligt, tycker jag. De skriver om Axel och hans sjukdom och om vardagen som småbarnsföräldrar. Ibland skrattar jag, ibland gråter jag. Ibland gråter jag av glädje!

Lofsan: Blivande tvåbarnsmamma, personlig tränare och idrottslärare som bland annat skriver om hennes vardag med sonen Sixten, 1 år, träning och shopping. Massa fina foton! Min stora inspirationskälla när det gäller träning!

Hanna: Skriver och fotar sin vardag med coola sonen Arvid och bebis i magen. Otroliga foton som måste ses!

 

2 thoughts on “Jag har fått en Award!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *