Halmstad

Hela denna veckan har jag och Elise varit i Halmstad hos Militärpappan och hälsat på. Vi har bott allihop i hans lilla etta, men det har funkat bra!

Jag har inte varit lika trött och inte känt mig alls gnällig om kvällarna, som jag brukar känna mig hemma. Militärpappan har ju kommit hem vid halv fem och kunnat avlasta mig. Vilken lyx! Jag har passat på att sova ordentligt denna veckan. Visst, nätterna kommer jag ju inte ifrån, men jag har sovit med Elise på dagarna, vilket jag aldrig annars gör. Jag passar alltid på att gå promenader eller springa när hon sover i vanliga fall, så det får inte bli någon vana det här att sova på dagen… Men jag känner mig utvilad på ett helt annat sätt nu!

På vägen hit körde jag omvägen förbi Ullared för ett besök på GeKås och aldrig i mitt liv har jag sett så mycket folk! Helt galna människor som nära på slogs i affären och knuffades med kundvagnarna för att komma fram tillräckligt snabbt! Jag såg verkligen inte en endaste människa som visade andra lite vördnad och respekt! Folk var helt tokiga överlag. Jag hade Elise i BabyBjörnen på magen och hon var vaken hela varuhuset igenom. Jag slängde ner lite deo, hårband och trosor i vagnen och Elise fick lite bodysar. 40 kr för en body är BP. (Bra Pris) Det är ju knappast så att de hinner slitas ut direkt… Herregud vad fort hon växer!

Igår var det riktigt höstruskväder och regnet bara öste ned hela dagen, så Elise och jag passade på att köra till Väla, ett shoppingcenter utanför Helsingborg, där vi spenderade dagen. Vi köpte en present till Hemliga Marie som tack för att hon passat Vackraste hunden under veckan, en scarves till Elise, ett par jeansleggings till mig och en stor vit stickad tröja till Militärpappan från Elise. Jag passade också på att dricka en stor kaffe latte på Espresso House. Mums!

Idag är det fredag och vi ska bege oss mot Karlskrona igen. Det ska bli skönt att Militärpappan hänger med i bilen hem för även om det funkar bra, så är det alltid lite risky att köra ensam med Elise. Man vet liksom inte vilken timme man kommer fram och det är roligare att vara två. Jag och militärpappan tycker mycket om att åka bil tillsammans! Vi pratar om allt möjligt och gör små avstickare lite här och där.

Nästa vecka kommer Militärpappan att arbeta hemma i karlskrona, så han kommer hem varje kväll. Underbart! Jag har bokat in både träningspass, PT-pass och tid för klippning och färgning av håret! Det gäller att passa på!

3 thoughts on “Halmstad

  1. Oj vad du har hunnit med! Jag är också sugen på en sväng till Ullared, men jag vet inte om jag vill ta med Cebastian. Med tanke på alla galna människor.

  2. Gud vad impad jag är.. Du hinner med hur mkt som helst.. Jag ska försöka boka en klipp och sling tid så blir nog i K-na några dagar om några veckor.. Men jag meddelar så fort jag vet. Men vet bara inte när jag ska trycka in det mellan amning, bvc, pskolog etc. Ja just det jag ska äta och sova någon gång också hahaha… Hoppas vi ses snart, behöver din energi.. Mängder av kramar från tjejerna på Kämnärsgatan 😉

  3. Ni verkar ha haft en bra vecka! Skönt att få sova lite på dagarna, jag har jättesvårt att sova på dagen hur trött jag än är…

    Vad lyxigt med klipp och färg, blir det något radikalt eller bara en uppfräschning?

    Ja du måste höra av dig om du kommer till Uppsala och får någon timme över, så tar vi en fika! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *