Jag ska köra Kustjagaren!

För ganska längesedan fick jag höra talas om att det kommer att arrangeras en tävling likt ”Från Ö till Ö” här i Karlskrona till sommaren och tyckte att det lät intressant. Det är en patrulltävling där man tävlar i par och med karta som grund tar man sig fram på land och i vatten. Man simmar mellan öar och uddar och springer på väg och i skog, för att ta sig närmsta väg från Torhamnsudde till Karlskrona.

Hur kul låter inte det här då?! Jag bara måste vara med! Vackerbästis och jag har ungefär samma galna inställning till sådana här äventyr så vi bestämde snabbt att vi skulle ställa upp i damklassen och i måndags släpptes biljetterna. En sådan har vi nu. Så jäkla roligt!!

Den sammanlagda sträckan är ca 32 km varav 27 km löpning (11 sträckor) och 4,5 km simning (10 sträckor). Vi har nio månader på oss att träna inför detta och hur det upplägget kommer att se ut vet jag inte ännu, så det får ni kanske ta del av lite längre fram. Det jag däremot vet är att vi ska ställa upp som ett av damlagen och att vi utifrån våra förutsättningar ska prestera vårt allra bästa!

Som ni ser på alla bilder som jag lånat från Kustjagaren.se så är det bara massa killar på bilderna. Det ska det bli ändring på! Ännu finns det platser kvar så om någon av er känner er suga på att knipa en plats, skynda på!

22 thoughts on “Jag ska köra Kustjagaren!

 1. Coolt! Själv ska jag ställa upp i ”å till å”. En alternativ variant där man simmar i diken och lerpölar. Kan tänka mig att det är som Kadettruset fast lite längre.

 2. Wow! Vad kul! Nu har du ännu ett mål med träningen (förutom att må bra och få din drömkropp alltså)!

  Tänkte på en sak, tränar Militärpappan lika ofta ochgärna som du? Tränar ni tillsammans ibland?

  • Han tränar inte lika ofta och inte lika gärna om det inte handlar om att jaga bollar. Vi tränar sällan tillsammans nu för tiden men har sagt att vi ska bli bättre på det. Kanske när vi får ordning på nya hemmagymmet.

 3. Åh du grymma kvinna! Jag är ju imponerad av dig sedan innan, nu är jag ännu mer imponerad. Fatta vad imponerad jag kommer att vara när du tagit dig i mål 😉 Tuffa härliga du! Ska bli kul att läsa om.

  • Haha, Anna! Ja, det här blir nåt nytt för mig. Men man ska ju köra utanför sin bekvämlighetszon säger dem som vet! =)

 4. Det ska bli så häftigt!!!
  Johan och jag har också anmält oss, så nu är det bara att träna 🙂
  Vi får köra lite kul simpass ihop också.

  Kramar Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *