Thaimassage när den är som bäst

image

När jag vill unna mig något bokar jag en tid till Jiraphon som är en helt fantastiskt duktig och trevlig thaimassör! Hon knådar, tänjer och pressar på min kropp precis så som jag vill ha det. Och visst gör det lite ont ibland,  men mer skönont än ontont och det gör gott för min kropp!

Jag älskar thaimassage då jag oftast blir besviken på vanlig klassisk massage som mer kan liknas vid smekningar på ryggen och mer som om jag vore en katt av något slag… Nej, tacka vet jag thaimassage som mycket mer är min grej!

På bilden ovan är fyra stycken olika ”tag” eller ”grepp”, och kanske de jag tycker allra bäst om! Jag är helt beroende. Så, hett tips till alla er som sitter och funderar på vad ni ska ge mig i present. Eller för er som vill ge någon annan en present. Eller för er som -liksom jag- ger er själva en present!

Kanske det viktigaste av allt?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *