På restaurang med mig själv

image

Plugge-dag även denna kväll och innan jag drog igång behövde jag äta middag. Jag åt plockmat till lunch och ville verkligen ha något varmt nu på kvällen, så det fick bli thaimat på Royal thai.

Kalla mig tråkmåns om ni vill, men jag äter alltid samma rätt när vi beställer mat härifrån. Nummer 13. Det är stekt kyckling med chilipasta och cashewnötter och jag äter den utan riset som man annars serveras till.  Herregud vad gott! Alldeles perfekt tuggmotstånd i grönsakerna och lagom hetta för en fegis som mig!

image

Det är inte varje dag som jag äter middag med mig själv på restaurang, men jag gillar det! Kanske är jag en av få, för alla andra här är i sällskap med någon…

One thought on “På restaurang med mig själv

  1. Jag kan inte påstå att jg heller går ut och äter själv ofta (om nånsin?), men kan tycka det är lite mysigt att vara själv så ibland och mysa till det lite extra. Typ tända ljus och äta gott hemma alldeles skälv. Härligt! Sånt man aldrig hade uppskattat innan man hade barn antagligen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *