Julafton 2011

Russinskålstjuven

Russinskålstjuven

Vi har haft en jätteskön och fin julafton på Landet! Elise fick massor av paket och förstod såklart inte vad som var så speciellt med det, hon ville gärna hjälpa Tomten så när hon hämtat ett paket som var till henne gav hon det vidare till någon annan. Tillslut fick hon i alla fall alla klappar öppnade och där fanns allt från en milifåtölj och duplo till en mimispis och en rittavla! Idag har vi lekt med alla julklappar och bara haft roligt!

Alla syskon samlade!

Alla syskon samlade!

Det är inte ofta det händer, inte ens till jul, men i år var vi alla tre syskon samlade, om än en liten stund. Båda mina syskon bor och jobbar i Oslo och det är ju en bit härifrån.

Juldans

Juldans

Guldmorfar har en dansande katt som låter förskräckligt när man trycker den på ena tassen. Elise dansar och dansar och skriker ME!! när den tystnar. Hon älskar den och jag älskar att den bara finns hos Guldmorfar på Landet!

Julemys

Julemys

Alla fick paket

Alla fick paket

Jodå, Tomten kom och alla fick paket, även Vackraste hunden som hämtade paketet ur tomtens hand. Elise var inte alls rädd för tomten utan log och tittade stort när han kom in genom dörren. Hon hämtade alla paket, som hon orkade bära, själv och utbrast ganska snart ”PAPPA!” när hon såg tomten. Hm… inte lätt att lura det barnet! Själv kände jag knappt igen honom.

Jag så mamma kyssa tomten!

Jag så mamma kyssa tomten!

Så jag gjorde samma sak!

Så jag gjorde samma sak!

Elise fick även en tomte i julklapp och den har hon gått runt med här ikväll, gjort till sin röst, och säger ”Hej, hej, hej!”, med mörk stämma. Gullunge!

 

8 thoughts on “Julafton 2011

 1. vilken snygg tröja du har på dig!
  första natten utan tutte var svår för liv, men viggo har sovit utan att vakna 2 nätter nu! Nä han var inte alls nöjd om man säger så 😉

 2. Vad snygg du var! Jag kände mig inte alls julig i min outfit. Snål? Nää, vad menar ud nu? Haha.

  Vi åker hem antingen ikväll eller imorgon bitti, har inte bestämt oss ännu. Fast har ett lockande erbjudande om lekdejt hemma hos ett par kompisar och den här lilla tjejen skulle nog behöva springa av sig lite i benen har jag en känsla av så jag gissar på att vi åker senare ikväll.

  Hoppas ni har en fortsatt mysig julhelg!
  Kram

 3. Jag såg att ni var syskon innan jag läste bildtexten 😉 Vad kul att träffa syskonen och fira jul ihop! Det är inte lätt när de bor långt bort, jag vet av erfarenhet eftersom min bror också bor utomlands.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *