Kalas för Elise 1 år

Födelsedagsbarnet

Födelsedagsbarnet

Idag fyller Elise ett år och det var vi firat med ett litet kalas i familjen. Elise ville få ut maximalt av sin första födelsedag och startade dagen redan klockan 05.00. Med viss protest kravlade även jag mig upp ur sängen (med galet mycket träningsvärk. Fortfarande!) för att underhålla födelsedagsbarnet. När vi ändå var uppe såg vi till att läsa bok, baka tårta, städa hela huset och leka med klossarna. Vi var just färdiga med allt när resten av huset vaknade runt klockan nio.

På kalaset bjöd vi på tårta på tårta. Först smörgåstårta med lax och räkor och sedan marängtårta med kolakräm och jordgubbar. Och en liten kärleksmums på det! Elise fick väldigt fina presenter bland annat en Bobby car (såklart), pussel, fina kläder och dockan Skrållan.

Tårta med ett ljus (som inte Elise fick smaka, men det struntade hon i, såklart!)

Tårta med ett ljus (som inte Elise fick smaka, men det struntade hon i, såklart!)

Elise verkade gilla att vara ännu lite mer i centrum än vanligt. Hon skrattade, charmade och lekte med allt och alla och så valde hon att avsluta kalaset och dagen med ett bad i sin pool och lite dans till Teletubbies. En perfekt dag!

Bilen

Bilen

Jag är helt slut och ska gå och lägga mig så snart som möjligt. Ska bara se på Sommar med Ernst först. Love it!

9 thoughts on “Kalas för Elise 1 år

  1. Grattis igen! Vilken fin klänning födelsedagsbarnet har på sig, helt ljuvlig! Verkar som hon haft en härlig första födelsedag!

  2. Fin bild med mamma som blåser! E fick smaka tårtan när han fyllde år, fast egentligenv ar det inte mer än en sockerkaka, men i vilket fall, han fick smaka. Det var ju storebror som bakat och jag tror att storebror blivit mer besviken om inte lillebror hade smakat än lillebror själv 🙂
    Grattis till Bobby caren, E fick också en, kanske något skruttigare men ändå älskad!

  3. GRATTIS finaste Elise på din födelsedag i efterskott! Det låter som att det blev en lyckad dag! Och så fin klänning!

    Isak hälsar att han är grymt avundsjuk på din Bobby car. Puss.

  4. Grattis igen Elise på din dag, fast nu blev det i efterskott :o) Vad fin du var 9i din klänning och bilen den passar dig perfekt ;o) Nu får mamma och pappa jaga dig lite till ;o) många kramar från fam Lindsjö/THiman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *