Kalas

Elise i kläderna jag köpte på H&M igår.

Elise i kläderna jag köpte på H&M igår.

Lek med gose-ormen!

Lek med gose-ormen!

Vi var på kalas hos Överfarmor igår. Elise trivdes som vanligt med att få vara med sina kusiner, även fast de är 5-10 år äldre än henne! Hon ålade efter smycken som de la på golvet och lockade henne med och så lekte hon med gosedjuren.

Innan dess var vi på stan med Natalie och Melvin. Vi tog en fika på 3G, igen, och satt ute i solen. Så fantastiskt väder vi hade igår! Gick en vända på stan och hittade en body till Elise från Kappahl med flera knappar på sned i kragen, färgglad och fin. Sen kom Morfar och tog med sig Vackraste hunden hem en sväng och med sig hade han en klänning och byxor från Villervalla. Jättefina, tack!

Idag får vi besök. Natalie och Melvin kommer och ska äta lunch och fika här! Och så ska vi gå ut i solen och gunga i lekparken. Det blir Elises första gungtur, får se vad hon säger om det?! Och så kanske ni undrar varför vi hänger med Natalie och Melvin varje dag numera? För det första för att de är så goa och trevliga såklart och också för att även deras Militärpappa är på övning på eller kanske under det stora havet?!

2 thoughts on “Kalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *