Kärlek

Idag tog vi oss in till stan för att äta lunch och köpa ett par saker. Det tar ju ett tag innan man kommer iväg men väl där var det trevligt, kul att hitta på något hela familjen! Vackraste hunden och jag har varit i skogen på promenad helt ensamma ikväll, även hon och jag behöver egentid ihop.

Elise är jättesöt mot Tilia och vill gärna mysa med henne, leka med henne och hålla i henne. Helst av allt vill hon bära omkring på sin lillasyster men det får hon såklart inte. Den där avundsjukan som många pratar om ska dyka upp har i alla fall inte kommit fram ännu och det är vi glada för.

Flickorna myser och tittar på TV.

Flickorna myser och tittar på TV.

Strax innan Elise skulle sova ikväll satt jag i soffan och ammade Tilia och skulle just till att byta bröst när jag plötsligt såg Elises stora gap närma sig min bröstvårta. Hon ville visst med ha lite mat. Hjälp! Tur att Militärpappan var med i svängarna annars hade jag med all säkerhet fått mig ett hugg där… Elise verkade köpa förklaringen att hon istället hade välling i en flaska. Phu! Jag slutade amma Elise när hon var fem månader och har inte för avsikt att börja igen.

Elise vill gärna hålla i sin syster

Elise vill gärna hålla i sin syster.

7 thoughts on “Kärlek

 1. Ohh de är ju toksöta, och den där avisen kanske inte behöver komma, =D, Ohh så härligt att ha egentid med sötvovven med, som du säger det behövs ju det med, jätteviktigt ju.

  Skönt att få kommer iväg lite ner på stan med
  kramar

 2. Hahaha! A har faktiskt frågat om hon också får mat från mina bröst, men det gick bra att förklara varför hon inte fick.
  Ja, det är bäst jag hänger på Sara när hon drar igång nu, för ju mer jag läser så inser jag att det här kan vara nyckeln för min mage och för att orka träna.
  Och så ska jag testa ditt tips med ju! 🙂

 3. Jag tror att avundsjukan kan visa sig på olika sätt. Hos oss så säger ofta M att hon är en liten bebis. Då vill hon ligga i famnen och bli kramad och när hon trillar och slår sig så vill hon ha napp, för det har bebisar. Men hon visar ingen avundsjuka på så sätt att hon är elak mot F. Så det beror nog på vad som menas med avundsjuka.

 4. Så fina de är tillsammans, era flickor! Och vilken tur att militärpappan var med, ett bett där hade nog varit sådär skönt:) ha en härlig söndag!

 5. det kan ju också vara så enkelt som att Elise inte riktigt fattar att Tilia inte alltid funnits hos er.. 🙂
  Nu var ju vår äldsta mycket yngre när han blev storebror och vi har aldrig upplevt någon avundsjuka här. =)
  De slåss ju som vildar, men om leksaker 😀

  Min kompis fick sitt andra barn när 1a var 2år3mån och första barnet sparkade sin mamma i ryggen när hon låg och ammade sitt 2a…. han agerade aldrig ut mot sin lillasyster som tur var, utan enkom mot sin mamma..
  Men ändå.. :// Jobbigt läge då ju!

  ha det så gott 🙂
  /m

 6. astrid vill ju också hålla och pussa och mysa. det är så härligt även om man ibland blir lite nervös över att de ska ta i förhårt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *