Karlskronas kanske bästa massage

Som jag skrivit förut fullkomligt älskar jag att bli masserad! När jag träffar en av mina vänner passar vi alltid på att massera varandras ryggar, för massage kan vara bland det bästa vi båda vet om. Vi träffas alldeles för sällan! Mina massagebegär har inte gått någon närstående förbi och kan möjligt ha orsakat åtminstone mentala skador hos gamla pojkvänner genom åren…

Dock är jag ju nästan aldrig nöjd med massagen som jag betalar för hos massageterapeuter och liknande utan tycker oftast att de överlag använder alldeles för mycket olja än vad jag tycker är skönt och att de bara smeker ryggen, liksom klappar lite på den. Efter mycket sökande hittade jag tillslut rätt hos en Thaimassör i Karlskorna och går dit nästan så ofta som jag har möjlighet.

Eftersom jag är överrörlig och dömd till livslång träning har jag lagt märke till att jag får väldigt ont i ryggen om jag inte tränar tillräckligt mycket styrketräning. När jag har ont i ryggen vill jag gärna få massage men vågar inte riktigt utsätta kroppen för thaimassagen som är underbar men ganska brutal. Jag fick tips om en bra massör som jag inte ångrar en sekund att jag testade! Jag fick träffa Gertrud som driver Homunculus Friskvård som erbjuder djupgående behandlande massage. Människa vilken lyckoträff!

Så fruktansvärt smärtsamt och underbart skönt på en och samma gång!

Gertrud använde sina händer och några hjälpmedel för att komma åt djupare och på så sätt få bukt på min något mörbultade kropp. Dessutom var hon en sann inspirationskälla till hälsosamt tänk och jag som deppat ihop av min höftskada som gjort att jag inte kunnat träna under en period (och därför fått ont i ryggen) såg genast ljusare på livet igen. Vi pratade kost och träning medan mina muskler fick sig en rejäl omgång galet skön knådning. Gertrud är inte känd för att smeka ryggar direkt – and I like it!

Dessutom blev jag mycket bättre på bara ett par dagar efter mitt besök hos henne! Behöver jag säga att jag har en ny favorit?

Homunculus Friskvård hittar du på Bredgatan 14 i Karlskrona

4 thoughts on “Karlskronas kanske bästa massage

  1. Får man fråga vad du betalade? Känner att jag efter 9 månader gravid och 3 månaders bebiskånkande behöver en riktig genomkörare av ryggen och har funderat vart jag ska gå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *