Det här med att byta frisyr

Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och bokat in en klipptid. Senast jag gjorde det var för ungefär ett och ett halvt år sedan och nu sitter jag här och undrar vilken frisyr jag vill ha. Alltid samma dilemma. Med alltid ungefär samma utgång; page till strax under käkbenet. Tänk vad jag skulle förvåna, inte minst mig själv, om jag kom från frissan såhär snygg nästa gång:

Snyggt, men gud vad jobbigt att piffa till detta varje morgon. Och efter varje träning. Och behålla snyggt under en mössa som måste på varje gång jag går utanför dörren på jobbet. Och om man inte piffar till det ser man förmodligen ut som en ledsen katt, tänker jag mig. För att inte tala om hur jobbigt det måste bli när man vill spara ut till längre hår igen. Och, och, och… Men snyggt!

Fast det är helt enkelt väldigt smidigt med hår som kan sättas upp i en tofs lite enkelt!

Det här är kanske lagom crazy för en fegis som mig. Väldigt snyggt, även om jag tror att de där blonda nyanserna gör det snyggare och ger frisyren mer karaktär. Himla tur att jag inte är modell eller filmstjärna ändå och liksom måste gå runt och vara snygg i håret jämt!

Fegis eller tuffing… Eller så låter jag honom bara klippa topparna!

15 thoughts on “Det här med att byta frisyr

 1. Jag brukar säga att det är h*n som är frisören och låter mig klippas.
  Kort frilla är bra, lätt att styla, lätta att tvätta ofta som efter träning.
  Överraska oss, och dig!

 2. Klippning står på schemat nästa vecka. Och nu, nu jäklar blir det en förändring. Är så trött att jag kräks på mitt hår och dessutom växer det ju alltid ut igen!
  Våga!
  kram

  • Tack för pepp! Du är ju ganska vågad i din frisyr tycker jag. Och fin! Ska bli spännande att se hur det blir sen. Jag fattar vad du menar med trött så man kräks…

 3. Alltså, jag klippte av mig mitt långa hår, det var jättekul när det var plattat och fixat hos frisören. Å så kom jag hem och tvättade det några dagar senare och då….poff, ser ut som Hedvig (hon med ugglan på taket)! Jag måste låta håret växa ut, det funkar inte med page för en som har svintjockt hår och som inte gillar att stå och fixa.

  • HAHAHAHA!!!! Jaha, så nu är det du och Ugglan då?. Det är ju det där jag är lite rädd för, det som får mig att fega ur. Jag har tvärt emot, tunt hår, men en hel del virvlar som ställer till det.

 4. Jag tänker också som du VARJE gång jag går till frissan och sedan blir det ändå det gamla vanliga . Men jag köpte en deal på ”lets deal” där det ingick färg och klipp på min favofrissa nu i augusti . Och undrar åter igen om jag ska våga va lite vågad denna gång 🙂
  Är ju faktiskt kul med förändringar !

  Fint du fått på bloggen 🙂

  Kram

 5. Jag har haft sådär kort och min erfarenhet av det hela är att det är nästan lättare me kort än långt. Och så himla mkt fixande vet jag inte om det är heller 🙂 Men visst, ibland vill inte håret och då blir det inte bra hur man än gör. Men krasst sett, det går att fixa på 5 min
  Nu har mitt hår växt ett halvår, det är bara ett stort kaos så nu ska det blir kort igen. Det blir väl lite mer personligt så också 🙂

 6. Hur blev det? Håller tummarna för att det blev något nytt och spännande. Jag har inte ångrat en sekund att jag klippte av mig håret, men så har jag inte hattvång på jobbet. ;0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *