Kom smärta, kom!

Under eftermiddagen åkte jag och Elise med Finaste grannen och hennes två till Wämöparken för att titta på djuren. Barnen hade roligt och matade djuren och vi två vuxna hade trevligt, fotade och frös. Hu, vad kallt! Men vackert!

När vi gick där i parken började jag känna lite värkar och klockade dem. Det var nu fyra timmar sedan och värkarna har hållit på sedan dess, ganska så regelbundet med fem till tio minuters mellanrum och håller i sig i runt fyrtio sekunder. Härligt! Jag har ju inte ont så jag dör direkt, tyvärr, men det kommer väl, om inte annat imorgon. När jag är uppe och håller igång kommer de tätare än när jag sitter stilla. Jag välkomnar smärtan och hoppas att den håller i sig – och ökar på rejält!

10 thoughts on “Kom smärta, kom!

  1. Hej vännen, tack för du är så go och alltid kommenterar mina inlägg, så glad varje gång du skriver. Du är så tapper som gasar på, men snart är ni 5 =D

    Ja, hehe kom inte på vad jag skulle skriva om, tror minsann att jag gjort denna utmaning förut då det kändes som det jag tänkt skriva redan var skrivit innan =D. hade tänkt skriva t ex att jag inte kan äta yoghurt med bitar i, samt dricker ej kaffe typ, hehe

    Tänkte först skriva om det om IVF, men valde att inte göra
    kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *