Stök

Vi fortsätter att röja här hemma i diverse förråd, skåp och lådor. Nu är det knappt något kvar! Elise har tagit efter beteendet, fast är bäst på att dra fram… Sen är det lätt att tröttna på det mitt i allt och då är det ju inte värre än att man lägger sig och vilar lite.

Och nej, ingen bebis verkar vilja titta ut självmant. (BF+13 idag). Hoppas ni får en fin vårdag, här skiner solen från klarblå himmel!

5 thoughts on “Stök

 1. vårvintern är med besked och det är en underbar årstid här uppe! sol, snö, skidor, uteliv, minus 20 på natten plus 10 och takdropp på dan. men visst tvivlar man när man ser ut att det kommer bli sommaren men likväl står vi där vid majbrasan i lera och frusan vattenpölar och kanske nåt snöigt dike kvar!

 2. åhh bebis… kom uuuuuut!!!

  haha nej inte riktigt dessvärre… står och stampar på samma vikt. Men ska skärpa mig!
  var ute och gick med en kompis+hennes hund igår kväll! det var såååå SKÖNT!
  kände hur frustrationen kröp i kroppen efter att ha setat stilla hela dagen! ska ju börja träna, men fick liksom inte ekonomi över till det denna månaden.. men promenader är ju gratis som tur är! 😀
  men kosten ska jag skärpa! har skärpt/skärper.. 😀 inget snask denna veckan minsann!:)

 3. Nu har du varit gravid riktigt länge, förstår om du blir frustrerad. Men du vet, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 🙂

  För att dra en parallell; vi har letat nytt boendei 5 år…. Och i fredags köpte vi äntligen ett radhus 🙂

  Jag tänker på dig varje dag 🙂 Snart tittar han / hon ut!!!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *