Kringelikrok

På ronden i morse kom samma läkare som igår. Han sa att mina värden visade samma resultat som tidigare. Ingen förbättring, vilket jag inte räknat med, och ingen försämring heller. Bra det!

Alltså gäller det jag sa igår, sa han. Att vi förmodligen sätter igång dig på fredag. Det enda jag hörde i denna mening var ordet förmodligen. Antagligen. Troligen. Nog. Väl. Troligtvis. Med rätt hög sannolikhet. Sannolikt. 

Jag undrade om någon annan kunde komma att ändra detta ”beslut” om igångsättning på fredag och han lugnade mig genom att säga att det är han som kommer arbeta på fredag, lördag och söndag.

Han sa åter igen att man inte vill arbeta mot kroppen, utan försöka jobba med den istället. Det låter ju vettigt och jag vill detsamma, såklart! Han sa att till 90% sätter de igång mig på fredag. Men om mina värden blir bättre helt plötsligt, så väntar man lite till.

Själv har jag bestämt mig för att gå hem (läs: rymma, våga vägra vård…) om mina värden blir bättre tills dess. Fast det har jag inte sagt till någon här. Får bli en liten överraskning i så fall…

Men 90% är ganska många procent.

3 thoughts on “Kringelikrok

  1. Åh hoppas det blir bebis på fredag då! Själv ska jag till Kna på Ia:s 30års fest på lördag (rätt vågat) så går vattnet så kanske det blir kna förlossning, i så fall syns vi! Lycka till med allt och glöm inte uppdatera!

  2. Åh herrejisses vilken följetong det här är… nu har jag följt dig och dina turer några dar och t.o.m. JAG blir frustrerad – trots att jag inte alls är påverkad egentligen! Så jag kan inte ens börja föreställa mig hur j**la drygt det måste vara för dig… Men – nu ÄR det snart över. Trots dessa ”nog/förmodligen/troligtvis”.
    Själv bestämde jag mig för att kasta in handduken idag, jag är nu sjukskriven. Pallar inte att jobba mer nu. Har visserligen tagit ut 50% föräldraledigt sen en liten tid tillbaka, men det har bara inneburit att jag jobbat ännu mer intensivt den tiden jag har jobbat… Så nu får det vara.
    Lycka till – jag fortsätter följa dig med spänning! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *