Kvällslöpning och skön söndag

image

Tuffbästis hängde med på en löprunda ikväll och vi som varken hunnit träffas eller prata på ett tag hade ett visst återtagningsbehov och pladdrade ihjäl oss där vi sprang under stjärnorna. Hon är en såndär tjej som kanske helst inte springer alls men råkar ha en fallenhet för just det så hon hänger liksom med nästan oavsett fart och längd trots bristande grundträning i kroppen.

Ja, inte bara sådär, det gäller ju att lura henne såklart! Så ikväll gick mitt pass ut på en sak utöver att löpträna och snacka ikapp, nämligen att få Tuffbästis att tro att vi snart skulle springa hem igen. Tänk vad hiskeligt snabb hon skulle bli om hon tränade lika mycket som mig! Kanske tur att hon inte gör det, för då hade jag inte haft en suck att följa med!

Annars har jag kanske inte hunnit allt jag skulle vilja idag… heller. Men inte har världen gått under för det, vilket i och för sig är lite märkligt. Å andra sidan har jag hunnit med en massa andra saker som annars inte hade blivit gjorda, som att fika hos Finaste grannarna och plocka äpplen i deras trädgård. Elise och jag hängde även i lekparken en stund efter att vi handlat och plötsligt kom hennes bästa kompis förbi. Tusenfald lycka!

Ett pannband hann jag i alla fall sy och det fick följa med på kvällens löpning. Uppiggande!
image

4 thoughts on “Kvällslöpning och skön söndag

 1. Vilket fint pannband! Jag blev inspirerad av ditt förra blogginlägg och hade tänkt sy ett jag med igår, men jag kom visst aldrig så långt… Vilken bredd har du på det?

  • Jag har bara höftat lite och provat ut den mot huvudet. Typ 12cm kanske, gillar att den är ganska hög och samtidigt går att vika ner ett varv till om man vill. Den är dubbel, som en tunnel.

   • Tack för ditt svar! Jag mätte på ett jag hade hemma och kom också fram till att typ 12 cm borde bli bra 🙂
    Nu ska jag bara ta mig tid att sy…

    • Hehe… ja den där tiden… jag blir lika förvånad varje kväll att det fattas flera timmar på mitt dygn. Igen! …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *