Skön eller stressig söndag

image

När andan faller på bakar jag en del, det blir dock inte lika ofta längre, på gott och ont. Barnen tycker det är roligt och Elise vill gärna hjälpa till att hälla upp och blanda. Igår vaknade jag full av energi så barnen och jag bakade frukostbullar tillsammans. Enkla, goda, snabba och saftiga. Dessutom går de utmärkt att frysa in!

Idag ska jag försöka ge mig på det här med att sy pannband för jag älskar att ha såna på mig när jag tränar nu när det är lite kallare ute! Och så har jag några möbler som ska göras i ordning och målas, och en examinationsuppgift som behöver skrivas, och ett träningspass som ska tränas, och en tvättstuga som bör styras upp, och en sjuk ettochetthalvtåring, en frisk treåring och en förkyld man…

Vi får se vad som blir gjort med andra ord, men det handlar enbart om en prioriteringsfråga. Och om att ha rimliga krav på sig själv. 

One thought on “Skön eller stressig söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *