Lägesrapport:

Lägesrapport:

För tillfället känns det som att Militärbebisen trycker en massa luft upp i min hals, så jag knappt kan svälja. Mest bara rapa. När jag rör mig känns det som ett tryck mot bäckenbotten, eller vad det nu är som sitter där, inuti mig. Känns som att han tränger ner sig där mot. Ska det kännas så redan? Ibland får jag för mig att han ska råka pluppa ut. Plupp!

I helgen har vi även köpt bil. En kombi. Och så har vi, eller rättare sagt Militärpappan, lagt nytt golv i hallen. Men om vi ska vara så petnoga, så är det faktiskt jag som köpt bilen. Försäkringen blev flera tusen billigare om bilen stod på mig. Detta kan Militärpappan inte för något i världen begripa!

Annars har jag varit ganska trött i helgen. Orkeslös liksom, men det kommer och går sådär. Oftast är jag jättepigg!

Slut.

3 thoughts on “Lägesrapport:

 1. Hehe, vore det inte ändå fantastiskt om det bara sa ”plupp”, så var bebisen ute…=)

  Det där trycket är kanske bebisens huvud som försöker fixeras. Jag kände sådär i flera veckor utan att huvudet var helt fixerat, men nu sist på mvc var det äntligen fast! EN del bebisar ligger ju fixerade i flera månader så det är inget konstigt om det är så!

  Hur är nätterna?

 2. ååå vad skönt med kombi.. Vi får se om vi behåller Betty blue (dvs. om blivande vagn går in) eller om det blir en kombi.. Hoppas på det först nämnda ;o) Coolt att militärbebisen har fixerat sig.. Gud Känns som evigheter tills dess. Hoppas vi har tur med vagn snart, vad köpte ni för en om man får fråga? Som sagt en djugel för mig :o) Kan väl ses snart tjejen.. Kram

  • Militärbebisen har inte fixerat sig, men testar väl på det lite… förbereder sig lite. Typ: AHA!? Är det här jag ska ut?

   Vagnen vi köpt är en Teutonia Misteral. Fyra fasta stora luftpumpade däck, så jag kan gå i skogen och på ängar med Vackraste hunden… Och ganska smal ihopfälldbar, så den går in i bagaget med Vackraste hunden.

   Bilen vi köpt är en Saab 9-5 Aero Kombi.

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *