Listad utmaning

Jag har blivit utmanad av Mirre att fylla i denna lista. Jag gillar ju listor, så det var en rolig grej, tycker jag!

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jag arbetade som skolinformatör åt Försvarsmakten och hade för ett par månader sedan flyttat till Eksjö, som då hade blivit utsedd till Sveriges tråkigaste stad flera år i rad. Jag kände inte en kotte när jag flyttade dit men blev snabbt vän med min kollega och hans pojkvän. En dag blev jag spontaninbjuden på fika hos en åtta år äldre militär som ringde fel nummer och kom till mig. Fikan utvecklades visst till en dejt, enligt honom, men trots att vi hade trevligt och han läste en saga för mig och spelade gitarr och sjöng så var jag inte intresserad. Han bjöd med mig på en jättecool nyårsfest med! Jag träffade en av mina fina vänner på gymmet där jag tränade och kanske var det när jag fick boxas med den största killen i gänget och han missade mitsen och drog mig på truten, som hon såg mig första gången? Vi blev snabbt nära vänner! (Hon och jag alltså, han har jag aldrig sett igen…) Jag hade häst och bodde i en superbillig men jättecharmig lägenhet i botten på en villa med dusch i källaren, bland alla spindlar. Men vad gjorde det? Jag hade ju min första egna lya!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jag var mammaledig med Elise och hade bara två månader tills jag skulle börja arbeta igen, så jag var lite inställd på det vid den här tiden. Jag tränade en hel del och hade precis börjat löpträna på allvar igen efter förlossningen. Elise var knappt sex månader.

3) FEM SNACKS DU GILLAR:

Maltesers, Torkade fikon, Chokladfondant, Mintchoklad och Cashewnötter.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

 Det är lite av en dold talang jag har… Jag kan jättemånga sånger utantill! ”Lilla snigel akta dig”, till exempel.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:

Köpa ett vackert hus vid havet, betala av alla lån, hyrt in en kock till att laga vardagsmaten, jobbat halvtid med det jag gör nu, köpa en Buster XL till Militärpappan. (en väldigt cool fiskebåt. Tydligen.)

6) FEM DÅLIGA VANOR:

Måste ha undanplockat hela tiden, kontrollmänniska, älskar socker, städar visst för mycket och glömmer ofta ta järntabletten på kvällen.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Träna, mysa med Elise, göra massor hela tiden, läsa bloggar, baka.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Ja, vad ska man skriva när man ganska ofrivilligt bär kalsonger och slips varje dag? Jag har ingen gräns.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:

Telefonen, Kitchen Aiden, telefonen, telefonen och telefonen. Typ.

10) TIO  PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

Kan jag få tio frivilliga?

9 thoughts on “Listad utmaning

  1. Rolig lista, det där med kläderna 🙂 Jag som har så väldigt svårt för att sätta på mig en typ… vit t-shirt… Telefonen verkar vara dig kär, liksom den där militären.

  2. Gillar Dig!
    Haha. Dina fem dåliga vanor skriver jag under på!! Fan, kunde inte skrivit det bättre själv.
    Jag hade precis som du lågt blodvärde under hela min grav med Inga B. Jag tvingades till två, ibland tre Niferex om dagen. Men min mage och jag gillar inte järntabletter trots att jag vet att de gör min piggare. Så Lars-Åke tvingade mig (ibland med gråt och tandagnisslan) att ta tabletterna. Han och barnmorskan var värsta teamet!

    Kram.

    ps. Fina bilder från jul. Du var så fin!!! Och söt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *