Katterna på ön


Idag var vi bjudna på brunch hos Mormor och Morfar ute på ön. Det var trevligt och gott! Elise fick även träffa katterna för första gången och det uppskattades då hon är riktigt förtjust i de små lurviga djuren!

Elise är en riktig djurvän och alltid försiktig mot djuren vilket jag är mycket stolt över!

En liten kram ska Kissen ha!

2 thoughts on “Katterna på ön

 1. vadgulligt att hon är så försiktig med missarna, så söta de är ihop. Samt vad mysigt att åka iväg till ön sådär, så fridfullt och energiskapande =D.

  Hoppas att allt är bra med er och att ni nu får en toppenhärlig nyårsafton. Skönt att eran vovve inte är rädd, vore underbart att ha det så. Men skönt nog har det varit lugn kväll här, så Bellman har inte varit panikrädd i alla fall, nu sover han minsann. Men ska bli skönt att åka ut till landet, för där smäller de ingenting, underbart

  ja, de där almenackorna är jättefina, att man inte köpt sådana tidigare minsann =D

  kramar

 2. Åh vad jag önskar att jag gillade att träna men det gör jag inte. Elr jo pilates o. yoga är det som jag sysslat med längst men det är snart 3 år sedan…
  Men jag går gärna och mycket samt att jag annars cyklar till och från jobbet i ur och skur.
  Men bra där med en challenge även om jag inte nappar haha
  Kanske nappar jag på frågorna dock för det är alltid kul.

  Vad söt elise är med katterna, som när vi var hos djuren idag. Astrid är lugn och tyst för hon vet att man är det runt djur, att man visar hänsyn men så kommer en familj med två barn i astrids ålder som springer och hoppar och skriker. Sånt gör mig arg.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *