Lite förbannad bara

Lite som jag misstänkte- ingenting hade hänt sedan igår. Och när jag tänker efter så har det ju faktiskt inte hänt någonting sedan de började känna på mig. Det kanske aldrig någonsin har hänt något alls, jag var kanske sådanhär sedan Elise kom till världen?. Suck!

Och nu ska jag snart köra min andra ctg-kurva för idag. Den första höll på i en timme(!) sen stannade den av sig självt. Bebisen var visst inte vaken så mycket som den behövde. Och så tvingades de mig att lämna ett urinprov med men det sa de ingenting om igår. Märkligt. Som tur väl var visade det bara +1 så jag blev inte inlagd.

Sen kom Läkaren och sa att vi ses på måndag och på onsdag då som senast och då sa jag det till honom som jag skrev först, att det kanske är så att det inte hänt något med min livmodertapp någonsin? Han upplyste mig om att det hela tiden händer saker men att jag måste ha lite tålamod. Då blev jag vansinnig! Fast jag sa inget.

Jag har väl för i helvete tålamod till detta! Jag kan gå över femtio dagar om det är så, det är bara det att det stör mig att alla säger olika!

Hur är det möjligt att en läkare säger att hon känner huvudet och att jag är öppen 2 cm, två dagar senare en barnmorska som pillar i flera minuter och säger sig ha gjort en ordentlig hinnsvepning och sedan dagen efter, idag, en annan barnmorska som känner i en sekund och talar om att jag är lika öppen som igår och att man därför inte kan och aldrig har kunnat göra en riktig hinnsvepning, för man kommer inte åt?!

Och det här vill ni att jag bara ska köpa, hålla käft och inte undra? Lär er för fan att förklara på samma språk och sluta svara undvikande för att inge hopp!!

Over and out.

4 thoughts on “Lite förbannad bara

  1. Du har all rätt att bli förbannad. Det skulle jag också bli/vara när man får höra olika saker, speciellt när det är saker som man sätter sin tro till och tillåter sig själv att börja hoppas. Då är det inte helt okej att dagen efter bli satt på bar mark igen.
    Avreagera dig lite på något hemma tycker jag! 🙂 Eller skäll lite på mig… 😉

  2. Förstår dig till fullo ett enda snurr av jidder, du vill ju ha raka tydliga svar snälla nån. Förstår dig att det inte är bara att du är gravid och gått över det beror på, utan bollandet fram och tillbaka och ovissheten.

    Näee raka svar och inte hålla på med dig bara hela tiden

    kraaaaamar, du är en kämpe

  3. Å så frustrerande! Klart att man vill ha klara besked när man bara går och väntar och väntar. Vet man inte så kan man väl säga det då. Jag tror att alla gravida vet att det inte går att säga 100% säkert, men det innebär ju inte att de kan vara hur svävande som helst – och framför allt inte säga hur olika saker som helst! Håller ffa tummarna för en lördagsbebis 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *