Tio dagar över tiden

Jag var visst lite frustrerad vid förra inlägget. Tio dagar över tiden gör mig i och för sig inte så mycket, förutom att jag är rädd att Militärbebisen ska vara precis hur stor som helst! Däremot fyra timmar på förlossningen liggandes på den mest obekväma brits och bara vara livrädd för att bli inlåst på sjukhuset, det är värre för mig. Nu är jag i alla fall hemma igen. Tack och lov!

BF+10

BF+10

Bäst att lägga ut en bild på magen, man vet ju aldrig vilken som råkar bli den sista, menar jag! Önskar er alla en skön lördagskväll i våren!

12 thoughts on “Tio dagar över tiden

 1. Jag hade ju tänkt knäppa en bild på magen strax innan avfärd till förlossningen och kanske även en sista inne på förlossningsrummet, men tji fick jag. Fota magen var det sista jag tänkte på när jag väl fattade att det var dags med stort D, så det är ju jättebra att du fotar magen 😉 (som förövrigt är superfin!!!)

 2. Vad fin du är! 🙂 Och 10 dagar… wih, det kommer sannerligen NÄRMRE för varje timme 😀 Ha en trevlig lördag kväll själv!

 3. Förstår till fullo din frustration! Jag var själv inte att leka med de 13 dagarna jag gick över med William.
  Värst upplevde jag nog alla frågor, har den inte kommit än? -Ehh, jo men jag lämnade bebisen hemma och svalde en badboll. Idioter!!;)

 4. Trodde aldrig den lilla filuren skulle ligga där så länge!
  Märkligt att de säger olika, det blir man ju riktigt irriterad över!!
  Kram på dig!

  • Jag bara är sån! Jag håller alltid på med massa saker och jag skulle dö av att ligga här och fokusera. Bara. Jag fokuserar bra när jag gör annat. Och så vilar jag ofta på dagarna, Militärpappan är ju hemma. =) Och med en 1,5-åring hemma i huset hela dagarna blir det galet rörigt om man inte hittar på nåt. Som att rensa i garderober eller kökslådor och förråd. Och jag älskar det!

 5. Pingback: Fettot jag och ett förtydligande « Militarmamman's Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *