Liten sjukling

image

En vecka på förskolan och nu börjar det igen. Sjukperioder. Så tråkigt! Elise har varit pigg och glad hela helgen men trots att hon gick ut starkt imorse så har hon blivit sämre under dagen. Hon hostar och framför allt snorar väldigt mycket. Och så vaknade hon med feber efter middagsvilan och var jättegnällig. Efter en stund gick hon och Militärpappan och sov någon timme till och nu sitter de och gosar i soffan framför fotboll, såklart. Imorgon får Militärpappan vara hemma med henne från förskolan, har vi bestämt.

Annars har vi faktiskt fått väldigt mycket gjort idag, måste jag säga! Hela lilla familjen har hjälpts åt att inreda två rum; Elises rum och gästrummet och vi är nöjda med resultatet även om vi inte är riktigt klara. Gästrummet är så gott som klart, bara lite kuddar och piff kvar, men det får ta sin tid. Jag är ingen människa som måste ha allt totalt färdigt för att vara nöjd utan jag låter det hellre vara lite tomt tills jag känner vad som fattas och vad jag verkligen vill ha. Ikväll ska ni får er en kik på gästrummet!

6 thoughts on “Liten sjukling

 1. Usch, har det smittat genom datorn tro. Hoppas det går över fort. Här är febern borta men han hostar mycket. Vi stannar hemma i morgon också.
  Slänga godis?! När här står det alltid en skål med godis men jag klarar mig från att äta.
  Ska bli kul att se hur rummet blir. Kanske får man en kik på Elises rum.

 2. Men nej – lilla skruttan! 🙁 Jag är så glad för alla bakterier vi slipper just nu, men jag bara väntar på att vi ska få vara hemma igen snart – snart. För vad sjutton, det har ju faktiskt gått en hel månad nu utan en enda VAB dag. Vi ska ju inte skämma bort försäkringskassan.. 😉
  Fast å andra sidan, någon VAB lär inte förekomma eftersom jag numera är föräldraledig ju. Så helt plötsligt fick vi ju många VAB fria månader framöver.

  Åh ja, sushi som är så underbart gott! Eller ja, om den görs riktigt. Är dock förvånad att jag ens äter det med tanke på att jag blev magsjuk allra första gången jag provade. Men jag är hooked till och från.

 3. Fy vad trist med foglossning, minns det som om det vore igår… Vi har också en liten sjukling här. Dock tror jag inte att hon har feber idag. Hon hatar att ta tempen så vi låter bli om vi inte måste. Krya på Elise!

 4. men lilla snuttan hon såg ju helt färdig ut!
  jag lämnade nyss en blyg astrid på fsk efter att ha haft två vabperioder i samband med julledigheten. så ja hon var nog nervös, sa hon hade ont i magen och när vi kom fram så ville hon först springa in och sen så var hon snabbt snabbt snabbt tillbaka i min famn och ville inte alls.
  men det blev nog bra, själv ska jag försöka städa lite och se om det hjälper för att sätta igång det hela… haha
  men mannen hade tydligen ett viktigt möte imorgon så onsdag passade bättre haha
  en krya på sig kram till elise!!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *